gå ner i vikt FitOne Personal Training Studio hjälper Alexandria förlora 405lbs

gå ner 5 kg på en månad FitOne Personal Training Studio hjälper Alexandria förlora 405lbs

FitOne värd sin första Ultimate Weight Loss Challenge som sprang från 9/24 11/4. Denna 6 veckors utmaning sprang upp på sin finala fest, lördag den 5 november, som var värd på sin studio i Gamla stan Alexandria.

Det var en nagelbitare! Vinnarna var baserade på vilket lag som förlorade den största andelen av startlagets vikt under en 6 veckorsperiod. ‘Team Bill och 4 Soon to Be Little Ladies’ tog segra över ‘The Shrinking Globetrotters’ med en ledning på .1%! De belönades med $ 2500 kontant!

Varje lag tilldelades en nationellt certifierad personlig tränare från sitt FitOne Team. Linda Miller var lagledare för ‘Team Bill och 4 Soon to Be Little Ladies’. Linda vann $ 500 kontant och kommer att donera pengar till Whitefish Wounded Warrior Program i Team Bills namn. Den kontanterna matchas av en av de sårade krigareprogramdeltagarna från förra året för en total donation på $ 1000.

Det fanns 65 deltagare i utmaningen, som bröt ner i 13 lag av 5. Vissa deltagare förlorade 15 + lbs. under hela tävlingsperioden. Nedan finns de 6 bästa lagen:

1. Team Bill och 4 Soon to be Little Ladies förlorade 6,
gå ner i vikt FitOne Personal Training Studio hjälper Alexandria förlora 405lbs
7%

2. Krympande Globetrotters förlorade 6,6%

3. Det är vad hon sa förlorade 6,2%

5. Krispy Kreme Lite förlorade 3,7%

FitOne anser verkligen att alla var en vinnare i sin Ultimate Weight Loss Challenge!

Denna tisdag den 8 november kommer att vara FitOne 12-årsjubileum! De kommer att fira genom att erbjuda speciella rabatter på sina träningstjänster.

FitOne är en personlig personlig träningsstudio där hela personalen lär känna dig. FitOne innehåller ett elitlag av fitnessproffs som är omtänksamma, kunniga och engagerade i att leverera skräddarsydda program baserat på senaste träningstekniker. Alla utbildare har genomfört rigorösa certifieringar från nationellt erkända organisationer och förbättrar regelbundet sina färdigheter genom fortbildning.
gå ner i vikt FitOne Personal Training Studio hjälper Alexandria förlora 405lbs