gå ner i vikt kost Fit Kangna berättade för att gå ner i vikt

bli smal fort Fit Kangna berättade för att gå ner i vikt

Den välsmakande Kangna Ranaut har blivit ombedd att gå ner i vikt

Den välsmakande Kangna Ranaut har blivit ombedd att gå ner i vikt för sin onda supergirl-handling i den kommande Krrish 2 av filmmakaren Rakesh Roshan. Detta kommer inom dagar efter Abbas Mustan som förklarar att om den sultiga Deepika Padukone måste passa in i hennes roll som en actiosn hjältinna i Race 2, måste hon kasta minst fem kilo.

Vid en tidpunkt då Vidya Balans fulla avatar i The Dirty Picture gör alla nyheter, verkar det ganska konstigt att Bollywood, som är känt att blint gå med flödet, faller tillbaka till supertunna grunder något som trots aggressiv hardselling har aldrig klippt isen med tittare i Indien.

Beyonce Knowles försökte lemonaddieten och förlorade 20 pund inom en tidsperiod på 8 10 dagar.

På samma sätt har Katrina Kaif, efter kort idrottsstorlek nollfigur, återvänt för att flaunting rätt mängd kurvor i hennes senaste filmer. ‘Skådespelerskorna förlorar ofta vikt för vissa filmer. Fortfarande fortsätter människor och gör mycket krångel om hela frågan Alla skådespelerskor måste göra det vid någon tidpunkt på grund av kraven på manuset och filmskaparen. Hattar bort till Vidya Balan för att få vikt för sin karaktär i The Dirty Picture. Det är inte lätt att bära av en sådan kropp, ‘spirande superstar Anushka Sharma sa.

Deepika fokuserar nu mer på pilates lektioner som hjälper henne att bli av med de fem kilo. Kangna, under tiden, sägs ha tagit till kickboxing för en krasch kurs i viktminskning.
gå ner i vikt kost Fit Kangna berättade för att gå ner i vikt