gå ner i vikt matschema Firar litterär aktivism på Bay Area Book Festival

tips för att gå ner i vikt snabbt Firar litterär aktivism på Bay Area Book Festival

Årets tema var aktivism ‘i sammandrag med en ström av social och politisk oro som har följt ett omstriddt val. Samtalet försökte ta itu med effekten av moderna protester.

Borgmästare Jesse Arregun introducerade samtalet och inramade det inom stadens långa historia av politisk diskurs och aktivism. ‘Detta möttes med ett omedelbart svar som en publik medlem skrek ut’ Tick tock, vi ‘är här för dem, inte du’ effektivt ställa in tonen för diskussionen.

Fram och tillbaka vävdes mellan varje talares speciella upplevelser med politik, den senaste valcykeln och den nuvarande administrationen, och det mesta av diskussionen berörde dessa teman genom revolutionens lins.

Vitt fokuserade på protestens förändrade natur och hur människor kan ‘recoda’ sina erfarenheter med att protestera från botten upp. Han pekade på Occupy-rörelsen, som han var en grundare, som ett ‘konstruktivt misslyckande’, delvis för att ‘den underliggande teorin om förändring är bruten’. Han föreslog att även om vi har sett mer frekventa protester de senaste åren, blir de alltmer ineffektiva, och radikala idéer för revolution är väsentliga för framtida framgångar.

Några av hans idéer berörde den fantastiska, till exempel en teori om att solspotsaktivitet korrelerar med revolutionerande perioder, eller att kosmiska strålar har stört valet att räkna på datorer. De är spännande möjligheter, om än de som något avskräckt från de mer dynamiska och närmaste protestmetoder som människor faktiskt kan utöva.

Bond, en ledande rådgivare till Bernie Sanders ‘presidentkampanj, hade ett mer grundat fokus från att arbeta på kampanjspåret. Bond föreslog att befintliga platser som samhällskollegier var där vi skulle leta efter modeller för effektiv organisering.

För flera av paneldeltagarna ligger detta tillvägagångssätt i idén om ‘stealth progressivism’, en inriktning på att bygga en berättelse som uppfyller genrefläktar, men införlivar feminismen implicit i världsbyggnaden. Kön var ett vanligt ämne för diskussion i den utsträckning det kan ha distraherat från andra värdefulla pratpunkter. Medan Kate Raphael tacklar fascinerande, komplexa ämnen i sin roman, vred en stor del av panelens dialog kring hennes arbete kring sitt kontroversiella beslut att inkludera en mer könsscenen och historiens många dynamiska egenskaper gick underordnade. Var och en av paneldeltagarna kunde komma ihåg en tid då deras arbete blev sjukt mottaget av målgruppen.

‘Fråga någon kvinna, och hon vet hur det är att vara Harry Potter. Hon har varit där, sade Elison som svar på män som hävdade att de inte kunde relatera till en kvinnlig huvudperson.

Hawken, märkligt, verkade inte så nära som orolig för resten av publiken.

‘Låt oss starta dagens sessions som en motgift’, började han.

Och han gjorde det. Han och Hertsgaard fortsatte att sätta sig ner och diskutera sin boks faktiska punkt: att klimatförändringen är faktiskt reversibel med ett mångsidigt målinriktat tillvägagångssätt. Med mer inblick i den nutida vetenskapen som genomförs och mer hopp för vårt samhälls framtid, kommer medlemmarna av publiken kunde andas lättnadssuka och gå tillbaka för att njuta av resten av festivalen. ‘Donald Trump’ svarade Klages lokalt och kortfattat ett ögonblick av mörk humor som framkallade skratt men talade också till ett tidigare ögonblick av introspektion från Scalzi. till honom har vi bara oss själva att skylla på vår dagens vred. ‘Oavsett var vi är i historia, oavsett vilken teknik vi har eller vem våra presidenter är, kör människor 1,0 programvara.’
gå ner i vikt matschema Firar litterär aktivism på Bay Area Book Festival