lchf går inte ner i vikt Firande 30 år Storaste boxning tränare Michael Kozlowski

gå ner i vikt blogg Firande 30 år Storaste boxning tränare Michael Kozlowski

Michael Kozlowski ‘Coach Mike’ Ryska amerikan Boxing manager och tränare av ryska, israeliska, panamanska, chilenska, USA Champions, som hanterade karriärerna av Yuri Foreman (WBA World Champion), Jill Emery (IFBA World Champion), Luke Campbell (boxare) (2012-olympisk mästare), Egor Plevako (europeisk mästare), Roman Greenberg (1998-kadettens europeiska silvermedaljär). Första tränare som tog ryska olympiska boxningstil till Amerika.

Innan han kom till boxning ville Mike vara målvakt som Vladislav Tretiak och var säker på att han skulle ta ställning i framtiden. Michael Kozlowski var alltid en utmärkt student i skolan, men med dåligt beteende. Han var rättvist och alltid kämpade i ojämlika strider. Han var liten och det var svårt att vinna. Shairer (hans olympiska bronsmedaljär Ivan Dychko 2012) och Kenes Omarov och nu önskat att representera Sovjetunionen på OS i Boxning och inte i hockey.

1983 bekämpade Aktubinsk, Kazakstan, Sovjetunionen, Michael Kozlowski i kvartfinalen i Kazakstans nationella mästerskap. Kampen stoppades av domaren i 2: a omgången, på grund av ett snitt över Michael Kozlowskis högra öga. Under tiden som han var på sjukhuset, sögde sig den unga boxare Michael Kozlowski att han aldrig skulle bli en sovjetunionskampion, skulle aldrig gå till världsmästerskapet eller till olympiska spelen utan något mål i åtanke var det ingen anledning att fortsätta träna.

Boxning karriär i Ryssland

Vid 23 år flyttade Kozlowski till Moskva. 1985 hjälpte Michael Kozlowskis vän, den tidigare Sovjetunionens boxningsmästare, Gennadiy Kurgin, honom att hitta ett jobbcoaching i The Olympic Boxing School of Moscow. Samtidigt började Michael studera för att få en magisterexamen i coaching . I Ryssland kan du inte träna om du inte har en magisterexamen. En lång karriär som coach för Michael Kozlowski började. Tjugo pojkar från 12 till 15 år stod framför honom, alla drömde om att vara olympiska mästare.

År 1988 gjorde den 15-årige studien tränaren Michael Kozlowski, Andrey Moskvichov, 106 lb (48 kg), efter att ha vunnit en silvermedalj 1988, Rysslands nationella junior olympiska mästerskap, gjorde ryska landslaget. Han var den första av Michael Kozlowskis elever till box internationellt, i Norge.

Den största framgången kom när 1991 (Ryssland, Yoshcar Ola), Sergey Grigoriev, 81 kg blev den första boxningstrenaren Michael Kozlowski s ryska nationella mästare! För att överleva i Ryssland var alternativen i denna period begränsad till att vara affärsman, gangster eller polis. Många av Michael Kozlowskis elever blev gangster. År 1992 dödades en av hans bästa utsikter i en gangster-tvist. Han var bara 19 år gammal År 1993 misslyckade tränaren Michail Kozlowski en annan stor utsikter, Andrey Moskvichov. Han var 19 år också Några av hans andra studenter fängslades. Det var ingen film, det var verkligheten. Michael Kozlowski ställdes inför valet att antingen bli en gangster eller lämna landet

Boxning karriär i Israel:

10 maj 1995 flyttade Michael Kozlowski och hans familj till Israel. När Kozlowski kom till Israel fann han att boxningsprogrammet var i ett sämre tillstånd än den ryska boxningstrenaren hade förväntat sig. Strax efter att ha anlänt till Israel började Michael träna gatubarn i skolgården ‘Basmat’, för att det inte fanns någon boxningsgymnastik i Haifa.

Lyckligtvis, på grund av klimatet kunde Michael träna sina boxare utanför hela året. Yuri Foreman var första student i israelisk ny boxning tränare Michael Kozlowski. Det tog tre månader att hitta pengarna att köpa en tung väska. Michael hängde den här boxningsväskan på sin balkong och eleverna fick rada upp för att slå på den tunga väskan.

År 1997 vann Michael Kozlowski ‘s boxningsteam’ Team Trophy ‘i Israel under 19 Nationals. Tre studenter från Michael Kozlowski vann tre guldmedaljer och en student vann brons. Yuri Foreman vann guldet i 60 kg viktklass.

1997 (Israel, Tel Aviv). Michael Kozlowski gjorde sin första israeliska nationella mästare, Anton Amirov, 67 kg.

1997, England, Birmingham. Presidenten för den israeliska boxningsföreningen, William Shahada, skulle skicka ung tränare Michael Kozlowski till Europamästerskapet som huvudtränare för det israeliska under 19-landslaget.

När Michael Kozlowski kom tillbaka från England, Roman Greenberg, flyttade en 16 årig israelisk utsikter till sin lägenhet i Haifa från Tel Aviv. Hans mål var att förbereda Greenberg för kadettmästerskapen det följande året och att föra Israel första guldmedalj från ett stort internationellt mästerskap. Följande vecka efter Lettland gick boxningstrenaren Michael Kozlowski till Israels president Ezer Weizman Kozlowski tog silvermedalj från EM och Israels Sport TV-besättning. Trainer Kozlowski ville ha ett gym för sina boxare eftersom de fortfarande var tvungna att träna på en skola lekplats utan några faciliteter. Presidentens säkerhet berättade för Michael Kozlowski att gå hem och vänta på en inbjudan att prata med presidenten. Michael Kozlowski vägrade att lämna och hotade att börja en hungerstrejk tills presidenten enades om att träffa honom. Efter några minuter återvände säkerhetsvakterna och sade att president Weizman var med Turkiets president, men generaldirektören Arie Shomer skulle prata med boxning tränare och hans europeiska silvermedaljär Roman Greenberg

Efter två veckor tilldelades boxing coach Michael ett stort gym i Haifa. Hyran var 1 sikel (25 cent) per år, per student !!! Denna nyhet var på TV varje natt i en vecka. Varje morgon när Michael Kozlowski kom till skolan ‘Henriette Sold’ där han var en idrottslärare, skulle barnen springa till honom och säga ‘Michael vi såg dig på TV!’

November, 1998 (Buenos Aires, Argentina) Michael Kozlowski var huvudtränare för det israeliska boxningsteamet i ungdomsamatorns världsmästerskap. Detta var första gången boxning tränaren Michael Kozlowski träffade USA: s landslag, ansikte mot ansikte. Amerika (hela laget) vann bara en medalj i denna turnering, en brons. De flesta av dem förlorade i första eller andra matchen. Michael Kozlowski återvände till Israel bestämd att flytta till Amerika.

Boxning karriär i Amerika

Januari 1999 (New York, USA) Michael Kozlowski s familj anlände till JFK. Kozlowski var tvungen att börja från inget nytt jobb, ny lägenhet och massor av nya räkningar att betala. Michael Kozlowski bestämde sig för att glömma allt han gjorde i Ryssland, Israel och i den internationella arenan. Första nya boxningstrenaren i USA Michael ville göra amatörmästare i detta land och sedan tänka på en pro coaching karriär. Det är mycket svårare att utveckla en boxare från början än Det är att ta en färdig boxare och vända honom! Även om det inte är mitt land, tog Michael Kozlowski ut för att göra amatörmästare. Under sommaren 1999 flyttade Yuri Foreman från Israel till Amerika. Han bodde med Michael Kozlowski som en del av hans familj i Brooklyn. Michael Kozlowski, hans fru, mina två döttrar (Valerie5 år gamla, Diana 12 år gamla) och Yuri alla delade en 1-rumslägenhet.

Ny USA Boxing trainer Michael Kozlowski började genast träna Yuri Foreman i Gleasons Gym. I september 1999 kom Gleasons Gym American Boxer Jill Emery till Michael Kozlowski och bad honom att lära henne vilken rysk tränare som lärde Yuri Foreman. Hon ville lära sig Michael Kozlowskis boxningsstil och i april 2000 (Midland, TX) Jill Emery blev första USA-mästare, 156 lb (71 kg).

Under tiden blev Michael Kozlowskis fru växande för att hata Yuri mer och mer. Slutligen sa hon: ‘Oavsett Yuri eller din familj!’ Michael Kozlowski tog Yuri och flyttade in i en lägenhet ett kvarter bort från sin familj. Michael Kozlowski kom ihåg, när han tog de sista av sina tillhörigheter från hennes lägenhet, sa hon: ‘Se, du förråder din femåriga dotter för denna tikarson.’ Michael Kozlowski sa: ‘Hör, jag kommer aldrig att förråda mina barn eller mina elever, någonsin! ‘Michael Kozlowskis fru började omedelbart skilsmässa.

Yuri, Jill och andra många internationella ‘Coach Mike’ -studenter fortsatte att vinna olika mästerskap och få utmärkelser.

2001 (New York, USA) Michael Kozlowskis första professionella boxare Yuri Foreman (154 lb). Det var början på Michael Kozlowski karriär som professionell tränare. Den nya professionella tränaren Michael Kozlowski visste inte vid den tiden hur smutsigt Han hade ett bra lag med Yoel Judah och Jimmy Judah bakom den nya stigande prospekten Yuri Foreman. En dag vid denna tidpunkt kom Yuri Foreman till sin tränare Kozlowski och sa: ‘Michael, initiativtagaren berättade för mig om’ om Din ingen namn tränare stannar i ditt hörn, du kommer inte vara på TV ”.

Coach Michael Kozlowski sa till honom: ‘Yuri, som tog dig med till den här promotorn? Vem tog dig till den här nivån? Nu måste du försvara mig. De måste göra vad du säger. De behöver dig. Om de inte lyssnar på dig , kan vi gå till en annan promotor. ‘Yuri fortsatte:’ De sa till mig att träna med Tommy Brooks för att lära sig en amerikansk stil. ‘Kozlowski svarade,’ Vad är en amerikansk stil? Du har tränat i åtta år med samma stil. Vi har inte tid att byta vår stil. Du har ingen kraft eller haka för amerikansk stil. Om du förlorar en kamp kommer det att vara slutet på din karriär. Hur många bra ryska boxare kom till Amerika? Hundratals. Var är de? De försvinner för att de ändrar sin stil. Jag ska inte förråda mig, förfölja inte vår dröm. Efter detta samtal slutade Yuri Foreman att komma till Gleasons GYM.

Veckor och veckor passerade. Michael Kozlowski fortsatte att räkna varje dollar och väntade på ett samtal från Yuri Foreman. Istället skickade Yuri i december 2002 två FBI-agenter till Michael Kozlowskis jobb och tvingade sin väg över ägaren Michael Bernesteyn, som hjälpte till att samla in pengar för att Yuri Foreman skulle resa till Houston. Sedan började de undersöka tränaren Kozlowski. på vad Yuri Foreman berättade för dem var Michael Kozlowski en del av den ryska mafiaen och att Michael skickade någon att lägga ett vapen till Yuri Foreman s huvud. I två timmar försökte de få Kozlowski att erkänna straffavgifter. När de lämnade sa de till honom: ‘Om du kommer närmare än några meter av Yuri Foreman, skickar vi dig tillbaka till ditt Ryssland.’

Detta var Yuri Foremans sätt att skjuta sin tränare Michael Kozlowski ut. Detta var den största svekningen av Michael Kozlowskis liv.

2005 (Ft. Lauderdale, FL, USA) boxning tränare Michael Kozlowski s första kvinnliga PROFESSIONAL BOXER Jill Emery gjorde sin pro debut och i juni 2008 blev Jill hans första kvinnliga professionella IFBA WelterweightCampion of the World!

2005 (Panama City, Panama) tränare Michael Kozlowski s elever blev panameriska nationella mästare bröder: Gabriel Castillo (132 lb, 60 kg) Daniel Castillo (141 lb, 66 kg).

I Madison Square Garden var de 84: e NY Daily News Golden Gloves finalen,
lchf går inte ner i vikt Firande 30 år Storaste boxning tränare Michael Kozlowski
var fyra studenter av boxning tränare Michael Kozlowski i finalen. Tre av dem blev mästare i en av de mest prestigefyllda boxningsturneringar i USA!

April 2011 vann boxing coach Michael Kozlowski s student Iegor Plevako Sugar Ray Robinson Award för mest framstående boxare av Daily News Golden Gloves 2011!