lchf viktnedgång Finns det ett enkelt sätt att gå ner i vikt

viktnedgång nyttig mat Finns det ett enkelt sätt att gå ner i vikt

Finns det ett enkelt sätt att gå ner i vikt? Finns det ett magiskt piller som du bara kan ta och punden kommer att sjunka medan du dricker sodavatten och äter pommes frites? Nej, det finns inget piller som kan göra det. Kan du bara hoppa över en måltid och förlora ett pund eller två En dag? Nej, för det är bevisat att fastande brinner muskler och muskler hjälper till att bränna fett och kalorier. Du är också mer benägna att äta vid din nästa måltid.

Detta kan överraska dig, men det är faktiskt ett enkelt sätt att gå ner i vikt. Jag hade bättre förtydligat det här antar jag innan du börjar kalla mig galen eller bli för avslutad. Det finns ett enkelt sätt att gå ner i vikt men det tar lite tid för att det ska hända. Om några veckor kan du lätt gå ner i vikt utan en hel del ansträngningar. Jag vet inte om din definition av lätt är densamma som min, så jag kommer att förklara och du kan bestämma om du tycker att det är enkelt eller inte.

För att gå ner i vikt och vara frisk behöver du veta mycket om näring. Du behöver också veta lite om hur din kropp fungerar. När du väl vet dessa saker kommer punden att falla ut så länge du följer reglerna. Reglerna är inte svåra regler att följa eller leva i. De är enkla regler när du lär dig dem. Den svåra delen är att lära sig reglerna för viktminskning och goda hälsopraxis. Det är inte så svårt heller om du har lite tid varje dag och en dator. Du måste också kunna sikta genom de olika reglerna och bestämma vilka regler du vill tro eller följa. Du vet att det finns hundratals olika uppsättningar regler för viktminskning. Så många olika dieter och viktminskning planer att välja från. Jag är en långsam elev, jag antar att det tog mig över 20 år att ta reda på vilka regler jag tyckte om och tror på och de som arbetar. Det är så ledsen jag vet. Jag känner mig som en idiot ibland. Jag gjorde en gång rätt plan, men visste inte hur jag skulle använda den. Jag förstod inte nutrition vid den tiden som jag gör nu och föll av den planen och fick tillbaka mer än jag hade förlorat. Jag hade inte samma slags tankegång som jag har nu.

Viktminskning är komplicerad. Jag antar att det är en underdrift. Det är väldigt komplicerat. Du behöver inte bara veta om näring och hur din ämnesomsättning fungerar, och din kropp fungerar, men du måste också ha rätt inställning. När du väl vet allt detta blir det enkelt. Först då är det lätt. Av grova är inte alla oss desamma. Vi är alla sammanställda på olika sätt. Vi har alla också olika sätt att leva på. Det komplicerar det till och med lite mer. Inte alla av oss är lika aktiva som andra. Det gör det lite svårare.

Vad du behöver lära dig är vad som får dig att inte gå ner i vikt och lova att fixa det. Ändra det. Det innebär att du först måste komma i rätt inställning. Lista ner varför du vill gå ner i vikt. Tänk hårt om orsakerna du har skrivit ner. Är dessa skäl tillräckligt bra för dig att vara på uppdrag att uppnå detta viktminskningsmål. Kommer din önskan om mat att vinna ut över din önskan att gå ner i vikt och vara frisk? Jag hoppas inte. Du kan fortfarande äta många bra matar och fortfarande gå ner i vikt. Då blir du både glad och frisk.

Du måste börja titta hårt på vad du konsumerar varje dag. Då måste du analysera dessa livsmedel och se hur många kalorier, fetter, sockerarter etc är i dessa livsmedel. Om du inte går ner i vikt finns det en anledning. När du väl vet orsaken är allt du behöver göra att fixa det. Om du inte kan leva utan att dricka en 12 pack koks om dagen, men vill gå ner i vikt, då måste du bestämma vad som är viktigare. Bra hälsa och tunnare eller dricks. Det är en del av tankesättet. Du måste tänka på att det är hälsosamt och tunt är mycket viktigare att ett par minuter att dricka eller äta något. Tanken är en viktig del av att kunna gå ner i vikt och göra det lätt att göra det.

Hur din kroppsomsättning fungerar är också viktig. När du får det att springa full ånga framåt och det fungerar hårt för dig gör det hälften av arbetet. Det brinner av fett och kalorier under dagen och medan du sover. Du vill att det fungerar hårt för dig. Ingen viktminskning är lätt om din ämnesomsättning inte fungerar för dig. Du kan äta alla rätt mat, men om din kropp vill hålla fast på alla kalorier och fetter, så kämpar du med en förlorad kamp. Du måste på något sätt tona dina muskler eftersom de kan hjälpa dig att bränna cirka 15% av kalorierna. Aerob träning är bra för att bränna kalorier, men styrketräning är ett måste för att bränna kalorier medan du sover eller inte är aktiv. Du vill inte heller att din kropp är full av toxiner. Toxiner finns i mycket av våra livsmedel och i luften andas och vatten vi dricker. Vi måste jobba väldigt svårt att inte konsumera dem. Det är praktiskt taget omöjligt om du inte bor i en bubbla och sterilisera allt två gånger innan du konsumerar det. Detox är en viktig del av att lätt gå ner i vikt. Din metabolism kommer att springa i långsamma och höga cykler om du inte håller den matad och eldas också. Om din mage gör ljud och skäller eller pratar med dig, börjar din metabolism att gå ner. Du måste äta ett hälsosamt mellanmål eller äta en måltid för att hålla den i full fart.

Då vet du hur många kalorier din kropp brinner varje dag är viktigt. När du väl vet det, handlar det bara om att äta mindre kalorier då din kropp brinner. Din kropp börjar använda ditt fett som energi för att fortsätta springa. Att räkna kalorier är en sådan smärta i du vet vad för de flesta människor. Jag har ett par saker jag vill säga om det. Hur illa vill du gå ner i vikt och vara frisk och tunnare? Du måste vara i rätt inställning och lära dig om varför du inte tappar och vill fixa det. Du behöver utbildas för att göra det. Det enda sättet att göra det är att analysera vad du äter, dricker , snacking på och provsmakning. Nu vet jag det är inte lätt, och jag sa att det skulle vara lätt. Det blir lite svårare, du måste skriva ner allt du äter och dricker som du gör det. fettinnehåll, sockerhalt, antal kalorier och hur många kolhydrater. Lägg allt detta upp i slutet av dagen och jämföra det med hur många du borde konsumera. Nu för de goda nyheterna. Jag tror att efter några dagar kommer att veta exakt alla dessa siffror i hälften av maten och dryckerna du konsumerar. Om några veckor kommer du att få veta om antalet livsmedel och drycker. På en månad kommer du att bli ganska proffs när du känner till dessa nummer. Det kommer vara väldigt lätt för dig att göra en daglig kalori-, fett- och kolhydraträkning.

Så där har du det. Det är så lätt att gå ner i vikt. Du kan äta alla olika slags mat och när du vet vad som krävs för att hålla dig ämnesomsättning som fungerar för dig och vet när du ska äta och inte äta, vad du ska äta och vad du inte ska äta och hur mycket du ska äta och tänka att ingenting är viktigare för att vara hälsosam och tunnare du kommer att ha en lätt tid att gå ner i vikt. Det är verkligen lätt efter ett tag, tro mig. Det är bara en fråga om tid innan det händer.
lchf viktnedgång Finns det ett enkelt sätt att gå ner i vikt