mat för att gå ner i vikt Finansiella incitament bidrar inte till viktminskning för arbetstagare

viktminskning lchf Finansiella incitament bidrar inte till viktminskning för arbetstagare

WEDNESDAY, 6 januari, 2016 (HealthDay News) Ekonomiska belöningar innebar att uppmuntra överviktiga anställda att gå ner i vikt don arbete, finner en ny studie. företag erbjuder reducerade sjukförsäkringspremier eller andra ekonomiska incitament för att locka arbetstagare att anta hälsosam livsstil och kasta överskott pund, säger University of Pennsylvania forskare. Men deras studie av 197 överviktiga anställda drog slutsatsen att mer kreativa incitament bättre kan leda till förändringar i beteende. ‘ Det finns ofta en presumtion att storleken på belöningen är allt som spelar roll ‘, säger Dr. Kevin Volpp, chef för Penn Center för hälsoincitament och beteendeekonomi. ‘I praktiken varierar incitamentsystemen i effektivitet beroende på hur väl de är utformade’, förklarade han i ett universitetsnyhetsmeddelande. Projektdeltagarna var inskrivna på arbetsplatsens wellnessprogram och fick ett 5-procentigt viktminskningsmål. De tilldelades slumpmässigt till en kontrollgrupp som inte hade något ekonomiskt incitament att gå ner i vikt eller till ett av tre program som vardera erbjöd en viktminskning på $ 550. Två av programmen erbjöd sjukförsäkringspremieavdrag och det tredje utvalda deltagandet i en daglig lotteri. Efter 12 månader observerades inga signifikanta förändringar i genomsnittlig viktminskning bland någon av de fyra grupperna, enligt den studie som publicerades i januariversionen av tidskriften Health Affairs. ‘Mer än 80 procent av de stora arbetsgivarna använder ekonomiska incitament för hälsa marknadsföring ‘,
mat för att gå ner i vikt Finansiella incitament bidrar inte till viktminskning för arbetstagare
säger Dr. Mitesh Patel, en biträdande professor i medicin och vårdhantering, i pressmeddelandet. ‘Många använder sjukförsäkringspremiejusteringar, men dessa incitament är ofta försenade och även när de är, är de vanligtvis gömda i lönecheck tillsammans med andra avdrag och betalningar.’ Patel och hans kollegor sa att resultaten tyder på att arbetsgivarna bör överväga att testa alternativ till $ 550 premiebaserade incitament som användes i den här studien. Volpp lade till att ‘i det här fallet hade premiejusteringar liten inverkan på vikt och de lottoincitament som vi använde begränsades av att vi måste väga in i arbetsplatsinställningar. Det gjorde att engagerat engagemang och beteende förändrades mer utmanande. ‘Även om deltagarna i studien upplevde betydande viktminskning, men det betyder inte att alla incitamentsprogram är ineffektiva, säger forskarna. Under den övergripande vårdlagen, som ofta kallas Obamacare, kan företagen använda upp till 30 procent av sjukförsäkringspremierna ca 1 800 dollar för den genomsnittliga arbetstagaren att uppmuntra anställda att anta en hälsosam livsstil.
mat för att gå ner i vikt Finansiella incitament bidrar inte till viktminskning för arbetstagare