mat för att gå ner i vikt fira historia med 1 a cupfinalen

recept för en vecka fira historia med 1: a cupfinalen

NASHVILLE, Tenn. Staden som kallas Music City vet säkert hur man kastar en fest, och tusentals människor visade sig markera lite historia på lördagskvällen när Nashville värd det första Stanley Cup-finalspelet någonsin spelat i Tennessee.

Fläktarna började hälla in i centrala timmar före ansiktsavbrott, ofta axel till axel, ivriga att fira och göra sin del för att återställa sitt älskade lag i den bästa av sju serien mot Pittsburgh.

Någon kunde inte vänta på att Martina McBride blev den senaste landstjärnan för att sjunga nationalsången innan han slängde den första havskatt på isen under uppvärmning. Pingvins målvakt Marc Andre Fleury svepte fisken mot bänken med sin pinne, den första av tre havskatt kastade innan spelet startade.

En annan fan höll upp en jätte fylld havskatt till glädjen för publiken. Hank Williams Jr. viftade en handduk till rev upp fans som hade väntat att skrika hela dagen.

Predatorsna fastnade till deras normala dag för rutinlördag.

trodde att denna plats blev galen bara för de tre första omgångarna, och nu från konferensfinalen till Cupfinalen, är de ombyggnad av hela staden som det känns som nere där. Predatorer framåt Harry Zolnierczyk sa efter en valfri morgonskridskoåkning. grymt bra. har arrangerat landmusikprisutställningar, festivaler och konserter i årtionden. Den skrynkliga Ryman Auditorium som kallades moderkyrkan för countrymusik hade Joan Baez, Mary Chapin Carpenter och Indigo Girls i konsert lördagskväll. The Ascend Amphitheater fem kvarter från Predators arenan hade Muse i konserten också.

Alan Jackson, en recent Country Music Hall of Fame inductee, bar en Predators T-tröja under sin fria konsert på Broadway där stadsansvariga också hade tv-skärmar inrättade för en utomhusvisningsfest i spelet. Parken tvärs över gatan från arenan är blockerad när Nashville förbereder sig för att vara värd för CMA Music Festival om några dagar.

Predatorerna har knackat på en stjärna för att sjunga nationalsången före varje playoff-spel, som börjar med Carrie Underwood, kapten till kapten Mike Fisher,
mat för att gå ner i vikt fira historia med 1  a cupfinalen
till Luke Brian, Keith Urban och Trisha Yearwood. PGA-golfare Brandt Snedeker och NFL Tennessee Titans quarterback Marcus Mariota har hjälpt till att vinka rallyhandduken, ytterligare upp kändisfaktorn. Underwood såg från en lådstol.

Före matchen slog Rex Ryan, före detta Jets and Bills, en bil som målades upp i pingvinens färger före matchen med sin bror, Rob, som tittade framför arenan.

Josh Dodson och Alicia Lopez har varit Nashville Predators sedan han blev förlovad för några år sedan. Så de kunde inte sakna det även om det innebar en timmes bilresa från Knoxville utan chans att få en biljett för att titta på spelet inuti arenan lördag. Storleken på publiken utanför visade sig vara mycket större än förväntat.

visste att det skulle vara en stor uppdelning eftersom även att komma till vanliga årsspel, det var alltid vild, sa Dodson. packade hela vägen nerför gatan in i arenan. Kommande centrum fick också kämpa mot fans av Dead TV-showen med en Walker Stalker fan händelse som hålls tvärs över gatan.

Franchisen är i sitt 19: e år och historien gjordes lördagskväll, vinna eller förlora.

otroligt stöd staden, allt som händer, sa Fisher. en spelare, det är en av de mest stolta saker jag ska vara en del av den här organisationen och se den växa så här, en hockeysmarknad där den blir den högsta byggnaden i NHL.
mat för att gå ner i vikt fira historia med 1  a cupfinalen