mat för viktminskning Finns det viktbegränsning för Trekcyklar

normalt kaloriintag Finns det viktbegränsning för Trekcyklar

Jag köpte en x Caliber 29ers cykel igår för att använda den för att träna och gå ner i vikt baserat på rekommendation från säljaren i butiken. Jag är ca 380 lb (172 KG) och skulle vilja veta om cykeln kan hantera min vikt ?! Jag är främst oroad över att hjulets ekrar blir skadade, eftersom en annan försäljare från olika butiker har berättat för mig att alla Terk-cyklar inte kan hantera något mer än 264 lb (120 kg) där ekrarna säkert kommer att skadas.

Jag betalade mycket för den här cykeln och ansåg det som en investering för att hjälpa mig att gå ner i vikt och vara på form och jag vill inte förlora denna investering. Jag har sett människor större än mig med Terk-cyklar och de förlorade minst hälften av deras vikt med det och det som motiverade mig. Jag är ca 172 kg och vill veta om cykeln kan hantera min vikt? Jag är huvudsakligen oroad över att hjulets ekrar blir skadade som en annan säljare från olika butiken har berättat för mig att alla Terk-cyklar inte kan hantera något mer än 264 lb (120 kg) där ekrarna säkert kommer att skadas.

Jag betalade mycket för den här cykeln och ansåg det som en investering för att hjälpa mig att gå ner i vikt och vara på form och jag vill inte förlora denna investering. Jag har sett människor större än mig med Terk-cyklar och de förlorade minst hälften av deras vikt med det och det som motiverade mig.
mat för viktminskning Finns det viktbegränsning för Trekcyklar