mat vid viktminskning Fitbit Flex hjälper upptagna mammor att hålla flikar på wellness

tips på viktnedgång Fitbit Flex hjälper upptagna mammor att hålla flikar på wellness

Moms tenderar att ta hand om alla andra innan de tar hand om sig själva. Samtidigt som man hanterar barnens ‘scheman, arbete, hemunderhåll och allt annat, moms’ egna fitness- och wellnessmål kan falla vid vägen. Lyckligtvis gör produkter som TheFitbit Flexcan det lättare förnuftiga mamma att hålla reda på dagliga aktiviteter.

Slitstark träning är trendig just nu och Fitbit har ledt avgiften. Deras Flex-produkt låter dig spåra dina steg, aktivitetsnivåer, kaloriintag, sömnmönster och avstånd som reste. Oavsett om du är intresserad av merelylogging din dagliga motionär som vill göra mer aktivt mål för dig själv, ger Fitbit Flex dig självständigheten att göra båda.

Med hjälp av en enkel installationsprocess ber Fitbit efter din personliga information, höjd,
mat vid viktminskning Fitbit Flex hjälper upptagna mammor att hålla flikar på wellness
vikt och så vidare. och anpassar sedan dina behov och mål, oavsett om du vill att tolosvikten går ett visst avstånd varje dag. Ljus- och vibrationsindikatorerna gratulerar dig gärna när du når mål och du kan synkronisera det med den kompletterande mobila appen-skrivbordet för att få en fullständig översikt över dina aktivitetsnivåer och sömnmönster. (Om små ofta vaknar upp på natten kan det vara häftigt att se hur lite sömn du får!)

Appen synkroniseras automatiskt via Bluetooth-teknik när den känner av Flex i närheten, och den har en dongle som du kan ansluta till en USB-port på din dator för att synkronisera automatiskt till datorn. Du får omedelbar och realtidsinformation om dina dagliga hälsovårdsmål. Du kan ställa nya mål när som helst och, för att uppmuntra en sund konkurrens, utmana också familj och vänner som använder Fitbit-produkter.

Bandet är vattentätt, och beroende på vilken av de många färger som du kan välja, kan den också vara oskärlig. Den nya violette Fitbit Flex kan inte vara lika subtil som det svarta alternativet, men det är verkligen en rolig fjädrande färg som kommer att lägga till ett stänk av färg till någon garderob. De nya Tory Burch-designen kommer senare i vår.
mat vid viktminskning Fitbit Flex hjälper upptagna mammor att hålla flikar på wellness