ofrivillig viktminskning Fitfest erbjuder lokalbefolkningen möjligheter i hela området

hur man går ner i vikt snabbt Fitfest erbjuder lokalbefolkningen möjligheter i hela området

Den fria mässan ger lokalbefolkningen möjlighet att se vilka träningsalternativ som finns i Auburn-samhället.

Alla deltagare kommer att vara berättigade till att vinna dörrpriser från deltagande hälso- och wellnessleverantörer.

‘När människor tänker på att arbeta på sina nyårs resolutioner för att komma i form, göra hälsosamma val och gå ner i vikt, vilken bättre tid att visa upp de lokala klasserna, instruktörer, personliga tränare och medlemskapsalternativ som finns i vårt område’,
ofrivillig viktminskning Fitfest erbjuder lokalbefolkningen möjligheter i hela området
säger Alison Hall , community och specialprogram direktör för Auburn Parks and Recreation.

Deltagare kommer att få chansen att träffa representanter från lokala gym, yoga och fitnessstudior och andra fitness- och hälsobeslutande organisationer från Auburn-området. Företrädare kommer att ha bord uppställda runt rummet med mer information om vad de erbjuder. Det kommer att finnas korta popup-klasser som hålls under hela evenemanget, så deltagarna kan prova de olika klasserna och fitnessstilarna som erbjuds.

ArticlesAuburn man belastad med bilbrott i och theftAvery, Cortavious Quintezas ‘Quint’ Polis identifierar Auburn Mall parkeringsplats sköt misstänktaAuburn tjänar första NCAA turneringsbud på 15 årSecond offer dör som ett resultat av Hurtsboro shootingA ser tillbaka på Aubie s första år som hans 40 årsmässiga tillvägagångssätt Brytning i början av Auburns NCAA-turneringsfästeEAMC avslöjar ‘spelväxlare’ för cancerbehandlingUPPDATERAD: Misstänkt identifierad,
ofrivillig viktminskning Fitfest erbjuder lokalbefolkningen möjligheter i hela området
laddad i dödlig Hurtsboro restaurang skytteTvå män skadade i krigsfält i Auburn Mall parkeringsplats