snabba dieter Finns det vetenskap till varför Anthony Weiner fortsätter att göra det

hur går man snabbt ner i vikt Finns det vetenskap till varför Anthony Weiner fortsätter att göra det

Det otrevliga beteendet som New York Mayoral kandidat Anthony Weiner föreslagit föreslår att han kämpar med mer än dåligt beteende och kunde hantera en rad problem som driver hans problematiska sexuella beteende, sa experter.

Men läkare, kliniska psykologer och sexterapeuter skiljer sig åt biologins roll, liksom frågor som ångest, depression och osäkerhet.

Fred Berlin, chef för den sexuella beteendehögskolan vid Johns Hopkins sjukhus, sa att många av hans patienter uppvisar beteende som liknar Weiner, men han och andra experter varnade för att de inte kunde tala med den tidigare kongressmedlemens specifika situation.

‘Det är ett drivande beteende’, säger Berlin, en psykiater som har behandlat patienter i mer än 30 år. ‘Människor känner att de drivs för att agera på en viss väg trots att deras intellekt och samvete kan berätta för dem annars.’

Berlin sa att han har behandlat patienter med problematiskt sexuellt beteende från alla bakgrunder och samhällsnivåer. Människor med denna typ av beteende är energiserade av en kraftfull biologisk kraft, sade han. Andra faktorer, såsom ångest eller depression, kan spela en roll.

‘Men i grunden finns det en förare där att de inte motstår någon anledning,’ sa han. ‘Det handlar verkligen om sex.’

Han liknade det till någon som går på en diet för att gå ner i vikt. Den personen kan vara övertygad om att de vill sluta att äta när de inte är hungriga, sade han. Men när de blir hungriga kan de inte stoppa sig och sluta gorging. Personen är verkligen ledsen efteråt, sade han och då upprepar cykeln.

År 2011 avgav Weiner från kongressen efter att han medgav att han skickade skarpa bilder av sig själv till unga kvinnor. På tisdagen erkände han att han under pseudonymen ‘Carlos Danger’ skickade igen grafiskt uttryckliga texter och bilder till unga kvinnor mer än ett år efter att ha gått ner från det politiska livet.

Berlin och andra sa att de under de senaste fem till sex åren har sett en signifikant ökning av antalet patienter med problematiskt sexuellt beteende relaterat till Internet, inklusive olämplig chattning, tillgång till olämpliga bilder och engagemang i virtuella relationer.

Förutom att göra det enklare för människor att säga och göra saker som de inte annars skulle ha, har Internet blivit ett leveranssystem genom vilket någon kan få tillgång till ett obegränsat antal partners och sexuella fantasier, säger Michael Radkowsky, en distrikt i Columbia psykolog vem behandlar par och individer med sexuella problem. Den mänskliga hjärnan är kopplad för att leta efter sex och sexpartner, sa han.

‘Våra hjärnor har alla dessa receptorer letar efter kön, och där finns internet som ger alla möjliga möjligheter till sex. Wham, pluggar rätt in. ‘

Experter är oense om huruvida denna typ av beteende bör betraktas som en missbruk.

Den amerikanska psykiatriska föreningen ansåg att den omfattade ‘hypersexuell störning’ i sin senaste utgåva av guideboken som psykiatriker och andra psykiatriska kliniker använder för att diagnostisera psykiska störningar.

Bland de symptom som är förknippade med detta beteende är enligt återkommande kriterier återkommande och intensiva sexuella fantasier, sexuella uppmaningar eller sexuella beteenden över en period av minst sex månader som stör andra viktiga aktiviteter. är som svar på stressiga livshändelser; eller genomförs under beaktande av risken för fysisk eller emotionell skada på mig själv och andra.

Frågan utlöste stor kontrovers, sade experter, och i slutändan var beteendet inte inkluderat i den uppdaterade Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, eller DSM 5.

David Kupfer, ordförande för DSM 5-arbetsgruppen, sade att störningen kan störa personens liv, men det empiriska beviset på villkoret var inte tillräckligt starkt för att stödja det inklusive i DSM vid denna tidpunkt. ‘

En ny studie från University of California i Los Angeles ifrågasatte att könsbestämmelserna var beroendeframkallande. Tidigare forskning har visat att när missbrukare ser bilder av deras valfria läkemedel, spetsar deras hjärnaktivitet. Psykiatern Nicole Prause trodde att hon kunde se samma typ av svar hos eventuella sexmissbrukare när hon såg bilder av människor som hade sex men hon gjorde inte.

I stället för en missbruk kan hypersexualitet innebära en hög libido i kombination med andra faktorer som impulsivitet, säger Prause.

Vad det än heter, är experter också oense om andra frågor som är inblandade i beteendet.

‘Med män som Anthony Weiner är det sällan om den sexuella komponenten. Det finns vanligtvis andra frågor, som grandiositytänkande som reglerna inte tillämpar eller vissa personlighetsegenskaper, säger Rachel Needle, en klinisk psykolog i West Palm Beach, och en certifierad sexterapeut av American Association of Sexuality Educators, Counselors and Therapists.

För att behandla människor som Weiner behöver man också förstå vilken roll det sexuella beteendet spelar, sade hon. ‘Vad är det som hjälper honom att kontrollera ångest? Eller känner han sig inte bra om sig själv?’

Att tänka på att reglerna inte gäller dem är en vanlig personlighetskännetecken hos människor i makten, inte bara i politiken utan också i sport, säger hon och citerar problemen med golfstjärnan Tiger Woods, som ursäktade sig för att fuska på sin fru 2010 efter veckor av tabloidrapporter om äktenskaplig otrohet med så många som ett dussin kvinnor.
snabba dieter Finns det vetenskap till varför Anthony Weiner fortsätter att göra det