tips gå ner i vikt Fira chili

smoothie gå ner i vikt Fira chili

Det kyler ner ute, vilket innebär att våra kroppar börjar kräva något gott att värma oss. Just in the nick of time kommer National Chili Month (som firas hela oktober).

Och medan den största regionala debatten över chili kan vara bönor eller inte och nudlar eller inte, trodde vi att vi skulle ge dig några idéer för chili med en ännu större twist.

Spicy Pumpkin Chili1 tesked salt, eller till smak1. Värm en stor stekpanna över medelhög hög värme; koka och rör biffen i stekpannan till smul och inte längre rosa, cirka fem minuter. Rör i röda pepparflingor, vitlök och lök; fortsätt matlagning tills nötköttet har brunat och löken har mjukat och blivit genomskinligt. Tillsätt den gröna och röda paprika och koka fem minuter mer.

2. Medan nötköttet lagar mat, kombinera njurbönorna, svarta bönorna, Stora Norra Bönor, Tomatsås, Tomatsås med vitlök och lök, Tomatsorterade tomater, Ristade tomater i tomater och Pommespuré i en stor långsam spis. Säsong med pumpa-kryddspice, chili-pulver, kummin och salt. Rör i biffblandningen.
tips gå ner i vikt Fira chili