träning för viktnedgång Fitnesscentra eller Gym CBS Detroit

snabb viktnedgång Fitnesscentra eller Gym CBS Detroit

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsFive av de bästa semesterdestinationerna för amerikanska historia älskare att överväga i år är inte nödvändigtvis den mest kända.

Bäst 2018 Singles CruisesCruise-företag har intensifierat sina erbjudanden för att öka appellen till en yngre demografisk. Det finns singelkryssningar, kryssningar endast för vuxna, interaktiva temakryssningar, kulinariska bootcamps och signaturhändelsekryssningar, några med solokabiner.

DETROIT (WWJ) Michigan Attorney General Office vill se till att personer som går med i gymnasiet för att starta nyåret får vad de betalar för.

Förra året fick staten mer än 80 klagomål mot hälsoklubbar och gym. De flesta av dem innebar skillnader mellan vad kunderna säger att de fick veta av säljare och vad som anges i kontraktet. Konsumenterna klagade också över högtrycksförsäljningstaktik och kände sig rusade för att skriva kontrakt.

Konsumenttips för anslutning till hälsoklubbar eller fitnesscenter

I konsumentvarningen rekommenderar Viktor, inte pengar, advokat generalsekreterare Bill Schuette konsumenterna att följa dessa riktlinjer för att göra smarta val när de går med i en hälsoklubb eller ett gym:

1. Läkare OK. Kontrollera med din läkare innan du börjar ett träningsprogram.

2. Besök. Stanna vid klubben under de tider du normalt brukar använda för att bestämma om det är överfulgt. Undersök anläggningen för renlighet och utrustningens skick.

3. Budget. Noggrant överväga kostnaden för medlemskapet och om du har råd att göra de nödvändiga betalningarna. Om tjänster av instruktörer och / eller utbildare tillhandahålls, fråga om personalens utbildningskvalifikationer och om du kommer att debiteras för tjänsten. Behövs solbränna, aerobics eller andra lektioner?

4. Gratis provperiod. Ett långsiktigt kontrakt kanske inte är rätt för dig. Fråga om en månad till månad eller annat korttidsavtal eller försöksmedlemskap är tillgängligt. Oavsett längden på ditt kontrakt, fråga om du kan betala varje månad. Om klubben stänger kan du förlora mindre pengar.

5. Avbokning och återbetalning. Se till att du förstår policyen för avbokning och återbetalning innan du undertecknar kontraktet. Vad händer om ditt rör sig, är skadad eller får en allvarlig sjukdom? Vad händer också om fitnesscentret går ur drift? Ett medlemskap är verkligen bara bra för företagets livstid, inte din livstid.

6. Läs något avtal noga innan du skriver. Don inte rusas innan du skriver ett kontrakt ta din tid och se till att du förstår alla kontraktsvillkor innan du loggar in. Be om ett osignerat kontrakt för att ta hem och granska.

7. När du har skrivit ditt kontrakt, se till att du behåller en kopia. Vissa företag kan be dig att betala extra avgifter utöver vad du redan har betalat eller har gått med på att betala för ditt medlemskap. Om du ombeds betala extra avgifter, se till att det är tillåtet enligt ditt kontrakt. Du kan bli ombedd att betala avgifter som inte är obligatoriska för att du ska kunna hålla ditt medlemskap i gott skick. Detta bör klargöras för dig av företaget; Om det inte är klart, ring företaget och fråga om avgiften innan du betalar.

8. Handla runt och bakgrundskontroll. Fråga vänner eller släktingar om rekommendationer. Sök efter recensioner online och kontakta konsumentskyddssektionen för att ta reda på om klagomål har lämnats in mot hälsoklubben du överväger. Om du överväger ett medlemskap i en stor franchise, ta reda på om alla platser kommer att hedra ditt medlemskap.

9. Var försiktig. Om klubben annonserar ett orealistiskt lågt pris, var försiktig.

10. Stäng eller byta äganderätt. Omedelbart hänvisa till Advokat Allmänna Business Sudden Closure konsumentvarning. Om verksamheten ändrar ägande men är öppen, fråga den nya ägaren om ett kontrakt som innehåller samma villkor som det du har. Om inte den nya ägaren hedrar ditt gamla kontrakt kan du bli skyldig att gå med i den nya klubben. Om du inte kan få skriftlig bekräftelse på att ditt gamla kontrakt kommer att hederas och den nya verksamheten vägrar att ge en tillfredsställande resolution, lämna ett klagomål till Consumer Protection Division.

11. Shop Smart! Var en informerad konsument för att se till att den enda vikt du förlorar inte kommer från din plånbok. Ta dig tid att granska alla kontrakt noggrant innan du signerar för att bekräfta att alla löften som säljs av säljaren är skrivna i kontraktet. Se också till att du förstår dina avtalsförpliktelser. Många konsumenter tror felaktigt att om de inte längre använder gymmet, kan de avbryta betalningar på kontraktet.

Mest visade3 Barn kvar hemma ensam dödade i hus FireInvestigators fruktade initialt fler barn kanske har fångats inuti det brinnande hemmet.

Brand bryter ut vid Wendy i Lake Orion Elden började i friteraren, enligt Oakland County dispatch. Alla kom ut ur byggnaden och inga skador har rapporterats.

Amerika Drunkest States: Michigan Ranks No. 10Folk i Midwest får rykte för alltför mycket att dricka.

Detroit Woman Missing Since Wednesday, Suffers från SchizophreniaAlisha McQueen, 27, sågs sist av hennes syster i deras hem på W. Warren i Detroit.

Family Sues Livonia Nursing Home Över Missbruk Fångad på VideoThe rättegången hävdar att vårdgivare fysiskt missbrukade och slog etniska slurkar på Hussein Younes.

Dumma tonåring höll på $ 250K Bond för hot mot Canton, Salem High Schools. Hans advokat medger att studenten agerade ‘som en dum jerk’ men insisterar på att han inte är en fara för samhället.

Rymdstation för att krascha in i jorden I början av april, förlorade experter SayChina-regeringen försenad kontroll över deras rymdlab, Tiangong 1, i juni 2016 och meddelade inledningsvis att stationen skulle krascha tillbaka till jorden i slutet av 2017.
träning för viktnedgång Fitnesscentra eller Gym CBS Detroit