viktminskning piller Firande National Pie Day

gå ner i vikt löpning Firande National Pie Day

1. Damma en skärbräda med mjöl för att rulla degen.

2. Placera 1cups mjöl, salt och kubad smör i skålen på en matberedare. Pulsa samtidigt som du lägger 1 matsked vatten åt gången genom grönsaksskottet, tills blandningen bildar ärter med stora rundor. Överför blandningen till det melade skärbrädet. Använd mjölade händer och lägg degen i sig tills mjölet är fullt införlivat. Form degen i en boll. Placera degen i 1 tum tjock skiva. Tappa ihop i plastfolie. Frys i minst 30 minuter (eller kyl i minst 2 timmar och upp till 5 dagar).

4. Använd en rullpinne för att rulla ut degen, från mitten av skivan och bearbeta den i alla riktningar tills den är tjock. Överför till en pajplatta, trimma kanterna och tryck för att passa in i plattan. Använd baksidan av en gaffel för att trycka runt kanterna på ett dekorativt sätt.

5. Kombinera pumpa puree, kondenserad mjölk, vanilj extrakt, brunt socker och granulat socker i en skål och piska med en hand mixer tills fluffig,
viktminskning piller Firande National Pie Day
ca 2 3 minuter. Tillsätt ett ägg åt gången och slå tills det är kombinerat. Slå i mel, kanel, salt och muskotnöt tills de är kombinerade. Häll blandningen i pajskorpan. Baka vid 400 grader i 15 minuter. Minska ugns temperaturen till 350 grader.

6. Blanda havre, valnötter, brunt socker, mjöl, kanel och smält smör i en liten skål tills de kombineras. Fördela jämnt streusel på toppen av den delvis bakade pumpan fyllningen. Baka 350 grader i ytterligare 50 60 minuter, eller tills fyllning är inställd och en kniv som sitter i mitten kommer ut ren.

7. Kall paj på ett trådställ. Servera inom 2 timmar eller kyl,
viktminskning piller Firande National Pie Day
täckt.

Utbyte: Gör 1 paj = 8 portioner

Klicka här för att dela på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka e-post (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pocket (öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka detta till din Kindle-enhet (öppnas i nytt fönster)