viktminskning piller Fitness tävling bekämpar semester fetthet

gått ner i vikt blogg Fitness tävling bekämpar semester fetthet

Om du är fast besluten att gå ner i vikt under semestern, har Muskogee Swim and Fitness Center en affär för dig med Holiday Fitness Feast-tävlingen.

Deltagarna måste bilda ett threeto fem medlemslag, med varje medlem som fyller 16 år eller äldre, fyller i ett registreringsformulär och betalar en avgift på $ 75, säger Kent Kamp, Fitnesskoordinator Muskogee Swim and Fitness Center. Registreringsblanketter är tillgängliga i mitten under normala arbetstider. Onsdag i mitten, sa han. Den första vägen var 19 november. Teamvägarna kommer att vara veckan efter nyår s.

Grand Prize på $ 300 kommer att gå till laget med den högsta procentuella viktminskningen, sade Kamp. Laget som samlar mest poäng under hela fem veckans utmaning kommer att vinna 200 kronor.

Poäng tilldelas för antalet evenemang som lagmedlemmar deltar i, säger Kamp. Händelser inkluderar att upprätthålla en veckovis näringslogg, en daglig aktivitetslogg och delta i ett startläger, pilates,
viktminskning piller Fitness tävling bekämpar semester fetthet
korsträning eller andra olika träningsmöjligheter.

Det finns också veckopriser för lagmedlemmar som deltar i veckans specialitetsklass, sa han.

‘Det här är en riktigt rolig händelse, vilket ger en bra möjlighet för medarbetare och vänner att stödja varandra i viktminskning, säger Kamp.

Viktminskning är lättare med stöd från teammedlemmar, sa han.

‘Om du gör det kul, det är en värld av möjlighet,’ sade Kamp.

Sponsorer är tillgängliga fram till onsdag på tre nivåer: $ 75, $ 150 och $ 300, sa han.

ArticlesFort Gibson man laddad med arbetare ‘ersättning bedrägeriLokala lärare instämmer i lärare walkoutKirkhart kallar det slutar som Hilldale fotboll coachHome skol student vinner bäst på show på vetenskap och teknik fairPREP BASKETBALL: Lady Tigers vinna, få rematch för 4A crownBack på mountaintop: Lady Tigers subdue Harrah för fjärde guldbollCoaching övergången sömlös för Fort Gibson tjejer basketPrep basket: Fort Gibson off och kör på staten, avgifter förbi TuttleBrother hålls på $ 100.000 bindning i stabbingDeaths 03.06.18
viktminskning piller Fitness tävling bekämpar semester fetthet