viktnedgång snabbt Fitness Challenge svar väger

hur man går ner i vikt Fitness Challenge svar väger

Chris Gilger, vänster, av det tunga beslutet laget, väger i förra året på St. Joe s på Mall i Niles för 2017 Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge. I år kommer alla inledande viktinsatser att genomföras av vården yrken på St. Joe i Mall.

Allvarligt, ingen fusk. Förutom kanske på din diet en gång i veckan eller så.

Den 17: e årliga Tribune Chronicle / Mercy Health Fitness Challenge omsluter vågorna 18 januari, och i år strävar vi efter att kväva skrik av fel genom att skicka vakter av sorter för att alla viktiga initialer väger in.

Fitnessutmaningen är en ljushjärtad viktminskningskonkurrens, men varje år fortsätter rykten att några få inte så höga spelare, du börjar sina vikter, genom att klättra på vågorna medan du bär stålfodrade stövlar, deras fickor fyllda med stenar och eventuellt med en bowlingboll fastspänd till ryggen.

Tja, okej, kanske inte bowlingbollssaken, men c-personer, dykning skrymmande vinterrockar fyllda med tegelstenar för den slutliga beräkningen är inte den typ av viktminskning som vi försöker åstadkomma. Don gör oss friska du.

Så i år måste den första vägen i gemenskapens viktminskningskonkurrens till förmån för lokala välgörenhetsorganisationer ske i St. Joe på Mall i Niles. Hälso-och sjukvårdspersonal kommer att se till att alla som väger in gör det med skor och fickor tömda. Vi är bara intresserade av gott, gammaldags tjockt, tack.

känna denna nya väga i proceduren kommer att hjälpa oss att fortsätta att hålla Fitness Challenge en rättvis konkurrens, Tribune Chronicle community händelser samordnare Sue Shafer sagt.

alternativet har varit ett förslag flera gånger under åren, och vi uppskattar St Joe på Mall och Mercy Health för att göra det möjligt i år. Den initiala vägen är väldigt viktig och det kommer att ge alla en exakt utgångspunkt, sa Shafer.

St Jan 18 för att rymma väga ins.

var här hela dagen, Shirley Lisk, St Joe på Mall Mall, sade. Andra deltagande vägar på platser är Trumbull Family Fitness i Warren; Kent State University på Trumbull i Champion, Wellness Center i Niles och St. Elizabeth Diagnostic Center i Austintown.

Fitness Challenge syftar till att hjälpa till att starta friskare vanor med motivation av kamratskap, konkurrens och välgörenhet.

I åtta veckor kommer fem persongrupper att vara uppmärksamma på kost och motion och i allmänhet öva hälsosamma vanor. Lagen som släpper de högsta procentsatserna av sina startviktar får de största delarna av prispengarna för de lokala välgörenheter som de väljer.

Förra året förlorade de 125 spelarna på de 25 Fitness Challenge-lagen från kring Trumbull County 2,232 pund överbagage och födde kuponger av områdeserviceorganisationer med $ 8.205.

Inträdesavgiften är 250 dollar per lag, och alla lag är garanterade att skicka minst 225 kronor av pengarna till sin valda serviceorganisation. De 10 bästa lagen skickar mer, upp till $ 1,
viktnedgång snabbt Fitness Challenge svar väger
125 för första plats. Eller mer, med veckobonor tillgängliga.

Ted Snyder, general manager för Tribune Chronicle, sa att fördelarna med en sådan livsstilsförändring fortsätter långt efter att Fitness Challenge har slutat. Och de lokala välgörenhetsorganisationer som lagen spelar för får mycket behövliga donationer, sa Snyder. verkligen är en vinst för alla inblandade. James Kravec, chefkliniker för Mercy Health Youngstown, sa att vi begår och upprätthåller hälsosamma vanor, vi har den verkliga potentialen för att meningsfullt förbättra vår övergripande hälsa. Det är en bra lösning inte bara när vi börjar 2018, men hela året. slutar fredag. Blanketter visas i dagstidningen och online.

Medan det finns nykomlingar varje år finns det några personer som fortsätter att komma tillbaka år efter viktökning år. Bland dem är Vince Peterson, som förde idén om Fitness Challenge till Tribune Chronicle för nästan två årtionden sedan.

har blivit ombedd vid flera tillfällen varför jag är här varje år, sade Peterson. för att jag är en lagspelare. Jag går ner i vikt så att andra inte känner sig dåliga. Jag förlorar det för att hjälpa till att motivera andra. Så varje bit av paj, kaka, skinka och revben jag åt är att hjälpa andra. Nu kommer mitt lag att komma ut som gangbusters.

även om några av mina lagkamrater kommer att bli brottsbekämpning, kommer de inte att väga in med sina skottsäkra västar, hölster eller vapen på sina anklar, sade han. y i målstreck.

En annan långvarig spelare är Fran Moldovan, en fitness tränare vid Global Health and Fitness i Warren.

genom semesterperioden började jag få textmeddelanden från tidigare lagkamrater som säger, fett, när börjar Fitness Challenge? ‘sa hon. Det borde berätta för dig hur bra vi alla gjorde med att hålla ner vår vikt.

några av oss lyckades inte få allt tillbaka, jag har också några som vill gå med i år, sa hon. Gissa att de blev avundsjuk på oss och äter alla dessa selleripinnar och dricker de gallon vatten.

Men allvarligt, folk, att gå med i ett lag och ha byggt in cheerleaders mot dina hälsomål är bra, sade moldoviska.

måste gå med eftersom det är den bästa motivatorn, sa hon. gör det som en grupp så att vi alla kan stödja varandra. Plus, du får göra det för en bra sak också. När du har en grupp vänner som vår som älskar att träffas varje helg och laga mat, äta, dricka och dansa,
viktnedgång snabbt Fitness Challenge svar väger
är det väldigt roligt. Vi försöker alla att komma med hälsosammare versioner av måltider och dela med oss ​​av våra nya upptäckter.