bra sätt att gå ner i vikt Att förlora vikt kan vara ett sinne spel

viktminskning träning Att förlora vikt kan vara ett sinne spel

Byt denna vecka: 1 kg

Ändra övergripande: 94.5

Jag ledsen att jag skrev förra veckan saker på jobbet var galet upptagen på onsdagen och jag hade bara en chans att tillbringa några minuter att skriva min blogg. Det är intressant att jag kommer fram till min viktminskning (nära ett stort mål!) Som har visat sig svårt förut och några av de personer som känner mig bäst, blir oroade så fort de inte ser en historia här, oroande att jag har en särskilt hård tid och vill inte prata om det.

Ärligt talat, jag har lite svårt just nu, men jag lovar att jag vann att undvika att prata om det. Eftersom jag ser det som om många av er som läser detta är på dina egna viktminskningstransporter, har du säkert slagit tuffa tider också, och jag vet att det hjälper mig att veta att andra människor har gått igenom det jag upplever, så kanske det här kommer att hjälpa dig.

Som jag nämnde förra gången skrev jag, börjar jag oroa mig lite för att jag inte får göra mitt mål att förlora 100 pund vid min 40-årsdag. Det såg ut som en färdig affär ett tag där, men jag har vunnit och förlorat samma antal pund i mer än en månad nu. Jag anser det egentligen inte vara en platå eftersom jag är en platå när du helt håller fast vid din plan och inte förlorar vikt. Jag vet att jag inte håller fast vid min plan 100% just nu.

Nyckeln är att räkna ut varför. Och trots att jag ser det som en negativ sak och något jag definitivt vill ändra har det varit en del av mig så länge att jag inte är säker på hur man tittar på mig själv utan det.

Mina vänner har alltid retat mig att jag känner alla. Oavsett om det var under college eller gå in i en bar i New York, skämtar de att alla kommer ihåg mig och vet vem jag är. I mitt huvud trodde jag alltid vad som var uppenbart för mig: ‘Nåklart kommer alla att minnas den största personen de känner.’

Vad händer när jag inte är den största personen längre? Ska jag bara bli en oskriven person som bleknar in i mängden? Jag har varit så fokuserad på att gå ner i vikt så länge att jag inte vet vad jag gör när jag når mitt mål (och jag pratar inte ens om mitt 100 pundsmål,
bra sätt att gå ner i vikt Att förlora vikt kan vara ett sinne spel
men min fortfarande än obestämt slutmål!).

Vad ska jag fokusera på? Vad ska jag spendera min tid på att arbeta mot? Just nu känner jag mig så mycket av mitt liv formas och definieras av mina arbeten mot mitt mål vad händer när jag inte har det längre? Det är mycket mindre intressant och övertygande att försöka ‘stanna rätt där jag är’ än att försöka förlora mer än 100 pounds! Jag har alltid varit en perfektionist. Så att inte träffa ett mål är misslyckande. Detta har varit ett problem för mig i det förflutna jag blev mycket nära ett mål och blev så avskräckt att jag träffade det när jag trodde att jag skulle att jag skulle få allt tillbaka.

Jag har jobbat mycket hårt för att ändra det perspektivet.

Istället för att fokusera på vad som fortfarande är mellan mig och mitt mål försöker jag fokusera på vad jag åstadkommit. Även om jag inte förlorar ett annat pund, förlorade jag nästan 95 pund! Och det fantastiska!

Jag känner mig bättre. Jag är friskare. Jag har mer energi. Jag ser bättre ut. Jag känner inte att jag alltid är den tyngsta personen i rummet längre.

Men jag inser att det aldrig blir lätt för mig. Jag kommer alltid att spåra min mat och tänka på att göra bra val och motstå de dåliga.

Vissa människor röker, lite drink jag äter. Oavsett om jag är orolig, rädd, orolig, stressad, uttråkad, förbannad,
bra sätt att gå ner i vikt Att förlora vikt kan vara ett sinne spel
till och med lycklig. Mat är där för mig när jag ‘behöver’ det. Och det går inte någonstans. Så jag arbetar alltid med att kontrollera det. Och det är lite avskräckande och läskigt men jag jobbar med att hantera det.