gå ner 1 kg i veckan Att gå ner i vikt tar strategi

kalorier viktnedgång Att gå ner i vikt tar strategi

Nästan alla har hört att gå ner i vikt handlar om att göra en livsstilsförändring, men att veta hur det ser ut och hur man implementerar det kan vara mycket lättare sagt än gjort.

Det är därför Kitty Finklea, en nutritionist med McLeod Health Fitness Center, säger att ha en strategi att undvika de många triggersna som dyker upp i det dagliga livet är avgörande för viktminskningssucces.

‘Du’ kommer alltid att ha något som du kämpar med, så slår du dig själv om det? ‘ Finklea frågade de 60 deltagarna i Florens största tapare i en ny näringsklass. ‘Gör du det bra? Skuld är en kortsiktig motivator, inte en långsiktig motivator. Det tårar ner självkänslan och spårar dig från vad du gör. I stället säger ‘Jag gjorde ett misstag’ och fortsätt. ‘

Finklea sa att det föll bort från vagnen när det gäller näring är som en liten baby som först lär sig att gå. När barnet faller, säger folk inte att barnet har misslyckats och att det aldrig kommer att gå igen, sa hon.

‘Du’ kommer att falla ner, ‘sa hon.’ Det här är det svåraste att göra för att gå ner i vikt. Det krävs mycket för att göra detta, och miljön är ute för att få dig, så om du har något du kämpar med, lär dig av det. Du måste lära dig olika strategier. Vi måste alla komma fram till dessa strategier istället för att slå oss upp. ‘

Eftersom allas triggers är olika för vad som kan fresta dem att falla av den hälsosamma matvagnen, sa Finklea att det är viktigt att känna igen dem och undvika eller ta bort dem.

En stor utlösare för många människor äter ute och Finklea delade några tips med tävlande för att ha en strategi innan de gick in i en restaurang och blev överväldigad med valen.

Den genomsnittliga amerikanen äter ut minst en måltid per dag, så Finklea sa att den gyllene regeln är att fråga hur livsmedel är beredda.

‘Vissa människor berätta för mig att de inte vill göra det eftersom de’ är rädda att servitören eller servitrisen kan spotta i maten ‘, sa hon. ‘Min sak är att du betalar den räkningen, så hur är det förberedt? Ställ en massa frågor och beställa det på det sätt du vill. Min svärmor fick sitt kolesterol utan medicinering från över 300 till 180,
gå ner 1 kg i veckan Att gå ner i vikt tar strategi
och hon frågar många frågor. ‘

I många restauranger kanske en person tror att de ‘gör ett hälsosamt val, till exempel grillad lax, bara för att finna att det är seared i smör, och det lägger till hundratals kalorier. Tillägg som det är vad Finklea sa lägger till på kalorierna.

‘Alltid alltid, alltid beställa extra på sidan margarin, gräddfil, salladsdressing så att du kontrollerar kalorierna där,’ sa hon. ‘Se om du kan komma undan med mindre. I stället för att hälla på den, försök att dysa på hälften. Kom ihåg att den lilla salladsdressen är vanligtvis 200 till 400 kalorier.’

Finklea föreslår också att när man äter på en restaurang som är känd för stora portioner, får man en takeout-väska när man bestiller maträtten och lägger halva av den omedelbart. Ett par kan också dela en måltid eller beställa en aptitretare som en huvudmåltid för mindre portioner.

En annan utlösare för många människor kan gå till en buffé eller fest. Finklea sa att det är viktigt att inte bli hungrig och att försöka göra en plan i förväg. Hon föreslår att du får en sallad eller en krämig soppa först för att fylla din mage.

‘Det är saken att gå ner i vikt, vi försöker alltid ta reda på hur man slår systemet, säger Finklea.’ Så att du är redo är din bästa satsning på att hålla dig på rätt spår. ‘

MER TIPS FRÅN KITTY FINKLEA

>> Ät något inom två timmar efter att gå upp på morgonen för att få din ämnesomsättning att gå.

>> Ät något var tredje till fem timmar under hela dagen.

>> Sluta äta tre timmar före sänggåendet.

>> Ät mellan 25 35 gram fiber per dag (de flesta amerikaner får bara 10 15 gram).

>> Om du har ett gott mellanmål, äter det efter en måltid i stället för förut och dina begär för mer sötsaker kommer att minskas.

>> Gå inte under 1200 kalorier per dag för kvinnor och 1 500 kalorier per dag för män.

>> Låt din baskaloräknare vara din guide när du försöker gå ner i vikt, inte några kalorier. Många smarta telefonappar som hjälper till att räkna med kalorier ger ett belopp för nettokalorier som tar hänsyn till din träning. Tänk på att du brände 350 kalorier med träning så att du kan äta ytterligare 350 kalorier.

KITTY FINKLEA’S STRATEGIER FÖR UTFÖRING

Vi vet alla en bit grillad kyckling eller lax på en sallad med drizzled på dressing är frisk, men hur är det med en vanlig måltid? Här är några av mina personliga val på några lokala restauranger i Florensområdet:

>> Red Bone Alley: Bronzed kyckling med sauted grönsaker.

>> Starfire Grill: Medelhavsgrillad Räka med gröna bönor och bysallad.

>> Clay Pot: Menyn ändras dagligen och fokuserar på hälsosam lokal mat. Veggie lasagne, färsk fisk och kyckling tacos är några av mina favoriter.
gå ner 1 kg i veckan Att gå ner i vikt tar strategi