gå ner i vikt piller Att lägga ägg till frukost kan skynda på vikt

gå snabbt ner i vikt Att lägga ägg till frukost kan skynda på vikt

Om du räknar kalorier och tänker på vad som skulle göra en bättre frukost, förutsätter lika kalorier för båda: en 3,5 tums bagel med 1 ounce gräddeost och 3 ounce lättfett yoghurt eller två jumboägg (krypterade) och två toastskivor med reducerad kalori sylt, vilken tror du skulle hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare?

Först skulle den bagel tyckas vara svaret. Visst innehåller det mycket kolhydrat, men det är också nästan fettfritt (mindre än 1 gram), där äggulorna definitivt har fett (6,5 gram per jumbo äggula, eller 58 av äggets 96 kalorier).

En studie (finansierad av The American Egg Board) i en recenet-utgåva av International Journal of Obesity avslöjar att det kontraintuitiva valet, ägg, skulle vara det mycket bättre frukostvalet för dem på en kaloribegränsad matplan.

Studien jämförde deltagare på en kaloribegränsad matplan som inkluderade det ägget frukost till de som följer en kaloribegränsad matplan som inkluderade bagel-frukosten med de som inte hade några kaloribegränsningar som antingen hade frukostalternativ.

Skillnaderna mellan de två frukostarna med kaloribegränsning var fantastiska: Studiedeltagarna förlorade i genomsnitt 65 procent mer vikt på ägget frukost (när de konsumeras fem av sju dagar i åtta veckor) än de som äter bagel-frukosten. Dessutom orsakade ägget frukost en 34 procent större minskning i midjemåttet och en 16 procent större minskning av kroppsfett.

I åratal har det varit oro om att en livsmedelsplan som innehöll två ägg varje dag skulle öka totalvärdet för kolesterol och triglycerid (blodfett). Denna studie visade ingen skillnad i någon av dessa faktorer mellan att äta ett ägg frukost eller en bagel frukost.

Att tillämpa vad den här studien indikerar innebär att vara på en kaloribegränsad matplan och konsumera ägget frukost exakt som beskrivet; ingen fudging.

Tänk på denna spännande bit: även om exakt lika i kalorier till ägget frukost innehöll mer kolhydrater (46,2 vs 31 gram); mindre fetthalt (11 vs. 14,2 gram); och mindre protein (12,6 versus 16,6 gram);
gå ner i vikt piller Att lägga ägg till frukost kan skynda på vikt
bevisa hur olika näringskomponenter och fortfarande är lika med kalorier.

Bagel frukost, som inte genererade viktminskningen av ägget frukost passar perfekt i dagens dietetic riktlinjer får 29,2 procent av kalorier från fett, medan ägg frukost fick 37,5 procent.

En mer spännande upptäckt: Studie deltagare som konsumerar bagel frukost utan kaloribegränsning livsmedelsplanen sjönk ut ur studien i en betydligt högre takt än alla tre av de andra matplanerna (5: 1).

Ägget frukost som en del av en kalori begränsad plan också hjälpt deltagarna i kosten restraint för resten av dagen, men forskare kan inte säga varför det var.

Tror det är en bra idé, men pressas för tid på morgonen? Tänk på att göra ägg eller två stektar (kokta i en nonstick-stekpanna med en viskning av olja för att släppa ut) ägg och smörj dem sedan mellan två bitar av helvete, högfiberbröd som en lätt att äta äggsmörgås.

Allt som naturligtvis bidrar till att gå ner i vikt och hålla hungern i bukten är en bra idé.

Här är hur jag scramble ägg utan smör som smakar och ser dekadent men är lika mager som man kan göra dem och sedan göra dem till en snabb frukostmacka.

Don Mauer visas onsdagar i mat. Han välkomnar frågor, delade recept och makeoverförfrågningar för dina favoriträtter.

Krossa ägg i en liten skål. Tillsätt mjölk, salt och peppar; piska med en gaffel tills gula och klara strimmor är borta; sluta när bubblor fortfarande är stora.

Placera en 8-tums nonstick-stekpanna över hög värme och lätt sprutpanna med olivolja. Börja smaka bröd i brödrost.

När stekpannan är varm men inte rökning, häll i slagna ägg. Använd en värmesäker kiselspatel genom att trycka ägg från ena sidan av panelen till den andra, långsamt men medvetet lyfter och vikar ägg som de bildar till ostmassa, tills äggen är snyggt klumpade i en enda hölje, men är fortfarande glänsande och våta, bara 30 45 sekunder.

Lätt spruta ena sidan av varje toastskivor med smaksaromatiserad vegetabilisk oljespray. Sprid ägg på toast. Servera omedelbart

Nutrition note: Denna smörgås matchar mycket nära det äggröra frukost som används i viktminskning studien. För att göra detta smörgåsar för dig måste du vara på en kaloribegränsad matplan och balansera dina fetter och kalorier för resten av dagens mat så att du får 30 procent eller mindre av dina kalorier från fett.
gå ner i vikt piller Att lägga ägg till frukost kan skynda på vikt