gå ner i vikt snabbt blogg Att göra resolutioner stannar 2015

snabb viktnedgång Att göra resolutioner stannar 2015

‘Vad vi vill göra är att hjälpa till att hantera medlemmarna, få dem att prata med vår fitnesspersonal, berätta för dina mål, berätta för dem vad du vill uppnå inom en viss tidsram och sedan kan vi sitta ner med er en och en och visa realistiskt du, om det kommer två gånger i veckan så är det här du kan behålla. Om du kan komma hit tre eller fyra gånger i veckan börjar du se resultat, du börjar börja se viktminskningen gå ner och tummen kommer från midjan och saker som det. ‘ sa lite.

Fitness och näring går hand i hand och för att få det bästa av båda brukar en partner. Många beslutsfattare har inte de bästa vanorna på plats, så det kan vara svårt att gå ensam.

‘En ansvarstagande partner är bra! Ibland är den personen som bara stöter upp och uppmuntrar dig en perfekt sak,
gå ner i vikt snabbt blogg Att göra resolutioner stannar 2015
men för många människor där finns det mycket upptagen liv ett redskapsverktyg om du gör det med penna och papper eller om du använder en av onlineapparna det är ett perfekt sätt för dagen att vara ansvarig för vad som går i din mun ‘, säger McFarland.

‘Nyckeln är att du måste vara motiverad och ha den förstärkningen med kosten så mycket som någonting annat. Dieten går tillsammans med allt som du gör här verkligen men det är verkligen en fantastisk möjlighet ‘, säger Brad Temeyer, medlem i Avera McKennan Fitness Center.

Motivation är inte alltid det enklaste att samla men bara kom ihåg engagemanget och gör ditt bästa för att driva igenom.

‘Du’ kommer alltid att ha dåliga dagar, vi går alla igenom det. Det är precis som jag sa om du kan komma tillbaka nästa dag med den mentaliteten som jag kommer att vinna den här dagen, kommer jag att vinna nästa dag och fortsätta och gå på det. Det är typ av snöbollseffekt där det bara håller dig i den rutinen för att komma till ett bättre liv. ‘sa Little.

Om du förlorar vikt är ditt mål, är Avera McKennan Fitness Center värd för ett nytt program som heter Evolution of Effort. Det är en grupputmaning i form av den största förloraren för att hjälpa till att uppmuntra fitness och hälsosam livsstil. För mer information, ring bara 877 AT AVERA
gå ner i vikt snabbt blogg Att göra resolutioner stannar 2015