gå ner i vikt styrketräning Att komma ifrån snabbmat

tips gå ner i vikt Att komma ifrån snabbmat

Med våra inhemska personlig träningstjänster är det ständiga slaget vi står inför att få kunder att äta friskare.

Det finns en vanlig missuppfattning att snabbmat kostar mindre än mat som är hemma. Det beror delvis på massiva företagsmarknadsbudgetar och kampanjer från livsmedelsföretag som påverkar vårt tänkande. Faktum är att kosta mat hemma kostar mindre per person än den typiska $ 5,00 $ 7,00 snabbmat ‘värdet’ måltiden.

Vi är ute av träning. En av de stora anledningarna till att folk tror att snabbmat är billigare än mat tillagad hemma är att vi inte lagar mat så ofta. Att bo i världen idag har vi lärt oss bekvämlighet och lätt, som helhet blir vi som samhälle lata! Ofta är vägen mot frisk, hälsosam mat överkomlig och lätt för alla att laga mat själv. Allt som krävs är att komma in i köket om du kan.

Vi fruktar det. Matlagning är lättare än de flesta tycker särskilt oerfarna kockar. Men i vår stillasittande kultur tittar vi så många matlagningar visar att matlagning kan verka som något som bara expertkockar kan hantera. Men matlagning är något som är så enkelt att människor har gjort sedan början av tiden och byggde in i sina liv. En del av det kommer bara över den rädslan.

Vi övervänder och planerar. Vi arbetar alla flera timmar, och det är svårt att hitta tiden att laga mat, det tar inte lång tid. Femton minuter om dagen kan få dig hälsosam och prisvärd mat. Men det tar lite planering och den viktigaste. Du måste tänka på: Låt mig se om jag kan förbereda en stor kruka med något på söndag som jag kan äta under hela veckan. Vad är det jag kan frysa och äta för en snabbare hälsosammare måltid, om du reconditionerar ditt sinne om hur du tittar på saker och med lite planering gör uppgiften mycket enklare.

Så, om du vill laga mat oftare, prova dessa idéer:

Kom i köket. Du måste träna matlagning för att bli skicklig. Om någon du känner är en bra hemkock och förstår hur man skapar en hälsosam, enkel måltid, gör ett matlagningsdatum. Välj recepten, handla ihop, laga maten tillsammans, sätt dig ihop och äta vad du har gjort. En bra poäng att komma ihåg är ett recept är en guide, om det kräver en krydda som du inte gillar ersätta den för en du gillar!
gå ner i vikt styrketräning Att komma ifrån snabbmat

Hyra talang för att hjälpa dig. Hyra en personlig kock eller en lokal kulinarisk skola för att leda en matlagningskurs för dig och några vänner. Gör det till en social händelse där du inte bara får delta i matberedningen (för träning), men äter också resultatet. Fråga kocken att hålla sakerna grundläggande, hälsosamma och billiga. Jag vet med våra personliga träningstjänster i hemmet vi rekommenderar hälsosamma förslag och ersättare för våra kunder att försöka laga mat.

Om du har en personlig tränare ska de också kunna göra det. Varje personlig tränare som är värd sitt salt vet att en hälsosam livsstil är mer än bara träning. Om du går på gym och din personliga tränare helt enkelt sätter dig igenom oändliga övningar för att svettas, får du inte pengarna.

Lär dig att förbereda och planera måltider för veckan. Prova att laga mat i bulk hemma en gång i veckan (söndag är vanligtvis ett bra val) och frys eller kyl maten för snabb uppvärmning under veckan. Till exempel stek en kyckling och en stor gryta med rotgrönsaker, baka en handfull sötpotatis och gör en stor gryta chili eller soppa. Tvätta, hugga och torka alla dina produkter för veckan. Med de här uppgifterna kan du äta middag på bordet på 15 minuter eller mindre. Den kvarstående rostade kycklingen kan sedan användas för andra rätter i veckan om du inte vill ha kvar kyckling.

Lär dig grundläggande knivkompetens och investera i minst en bra kniv. Ingenting gör matlagning mer njutbar (eller eländig) än en bra (eller dålig) kniv. Om du aldrig har använt en professionell klasskniv, ta en grundläggande knivfärdighetsklass eller sök YouTube för videoklipp om ämnet.

I slutändan, om du använder några av dessa tips och börjar göra matlagningen själv, kommer du att finna att det är roligt. Låt barnen chip in och hjälpa, de kommer att lära sig något nytt, det ger familjer tillsammans tid istället för alla tittar på TV eller spelar videospel, och viktigast av allt du kontrollerar vad som går in i din familjens mun, det blir friskare eftersom du kontrollerar vad som går in i maten. Betydelse: lägre fetthalt, lägre natrium, inga tillsatser eller konserveringsmedel. Att göra allt detta kommer också att göra det mycket lättare för dem på dieter att hålla sig till det! Du kommer inte att slå dig upp när du glider och vänder dig till den enheten genom. I vissa fall behövs dieter, men i många fall om folk bara skulle ändra vad och hur de äter skulle de bara gå ner i vikt bara från att äta en hälsosammare rätt diet.
gå ner i vikt styrketräning Att komma ifrån snabbmat