går inte ner i vikt lchf Att höja cigarettskatten skulle skapa medel för att återuppta program

vill gå ner i vikt snabbt Att höja cigarettskatten skulle skapa medel för att återuppta program

Skulle det vara bra om varje rökare hade möjlighet att sluta röka? Stopp eller tjänster skulle vara tillgängliga och kostnaden skulle inte vara ett hinder. Vilken fenomenal tanke. Det kan mycket väl bli en möjlighet genom att höja skatten på cigaretter till 3 USD per förpackning och genom att höja skatten på andra tobaksprodukter till paritet. Varje försök att ta itu med detta problem måste innehålla en diskussion om att minska användningen av tobak. Att höja skatterna på cigaretter och andra tobaksprodukter och dedikera den ökade intäkten till omfattande program för förebyggande och upphörande av tobaksvaror skulle minska rökningstalen i Michigan, särskilt bland oproportionerligt påverkade populationer som de med låg inkomst eller psykiska sjukdomar.

Högre tobakspriser hindrar också ungdomar från att börja använda tobak och uppmanar nuvarande rökare att sluta. Gick Rick Snyder har prioriterat att minska tobaksbrukskvoten i Michigan som en del av hans 4X4 Health and Wellness Plan. Att höja statsskatten på cigaretter och andra tobaksvaror skulle flytta Michigan i rätt riktning för att uppnå detta mål.

Policymakers är i en unik position. Vi känner till problemen som orsakas av tobaksbruk och vi vet att omfattande förebyggande och upphörande program spelar en viktig roll i lösningen. Vi har en tydlig inkomstkälla för att finansiera lösningen. Allt vi behöver är den politiska viljan att agera.

Vad sägs om de av oss som väljer att röka, men får inte någon form av hjälp från Medicaid eller något annat välfärdsprogram för den delen? Varför borde vi betala ännu mer för dem som redan slösar bort dessa medel? Kanske skulle lösningen införa mer restriktioner för de som mottar välfärdsdollar, snarare än att attackera fickböckerna hos de av oss som är självförsörjande. Jag satsar på fler människor skulle hitta sätt att betala för sina egna cigaretter och matvaror om deras användning var förbjuden för att få dessa medel.

1. du håller bara fast i den lägre klassen. folk som röker don lever livet det är ganska uppenbart att sprit och tobak är det som gör livet tolerabelt när man tittar upp från bottenrundan. Allt du ska göra är att klämma fast folk som inte har mycket mer kvar.

2. Det här är allt bra och bra. så länge vi fortsätter. ni har stannat i rökare i åratal. bokstavligen år. OK bra. men.

vad sägs om din vikt?

om du är överviktig och du pekar fingrar på rökare, okej, är det inte att krukan med sträckbyxorna kallar vattenkokaren svart?

om vi beskattar saker, beskattar alla för allt:

Låt oss lägga till skatter till flygbiljetter, gas, snabbmat etc. allt baserat på vikt.

Jag är en rökare, jag betalar skatten och fortsätter att röka eller sluta.

Jag erkänner det.

Om du väger 3 gånger standard bmi, då borde du betala 3 gånger så mycket för: sjukförsäkring, bilförsäkring, gas, snabbmat, flygbiljetter, etc.

don kasta bara stenar och springa. låt oss hålla hela det här.

Incitamentet att föra in svart tobaksprodukt finns redan med förfalskade skattemärken på förpackningar som är ganska vanliga. Att höja skatterna för att göra en ännu större skillnad mellan Michigan och låga skatte stater kommer bara att öka det problemet.

Att få folk att sluta röka är en bra idé, misstänker mig, men när priset höjs artificiellt i ett område (skatter) än att människor räknar ut hur man tar in en lägre kostnadsprodukt från ett annat område (lägre skatter) och betalar in på skillnaden.

Vi behöver återigen heltidsforskare att jaga smugglarna och deras grossistkunder. Typ av förbud tillbaka i 1920 och idag krig mot droger. Det fungerade verkligen bra gjorde det inte ?? Jag tror att narkotikaproblemet har försvunnit har det? Det kriminella elementet hoppas att liberalerna ska beskatta tobak tills det tvingar folk att köpa det från dem. Förmodligen ett liknande sinne satt med pistolkontrollen som liberaler kämpar för. Avväpna de lovande medborgarna och skurkarna kommer att få sina vapen från den svarta marknaden. Samma med cigs, men du övertygar aldrig en liberal av det. Hur som helst, på kort sikt, kommer de extra skattepengarna att vara till nytta för slöseriösa projekt och boondoggles.

Rökare har möjlighet att sluta genom att inte köpa cigaretter.

Vad sägs om att vi skattar snabbmat, söta drycker och godis för att hjälpa till att betala för kostnaden för diabetesvård med medicaid.

Det kostar nu den federala regeringen 80 miljarder dollar att ta hand om personer med diabetes, dessa kostnader blir bleka jämförda när det finns 138 procent fler amerikaner med diabetes år 2025, säger Sean Clements, biträdande direktör för mediaförbindelser för Novo Nordisk.

En annan studie, som rapporterades i april av den amerikanska föreningen av kliniska endokrinologer, sa att Medicare spenderade 88,3 miljarder dollar 2006 på diabetes och släktjukdomar.

Personligen blir jag trött på alla dessa skatter.

Jag har inga problem med att beskatta så kallad skräpmat. Precis som jag ser inga problem beskatta cigaretter, marijuana eller alkohol. Dessa är val, och om du gör dessa val bör du betala för dem. Om du väljer att köra utan bilbälte ökar din försäkring, om du väljer att köra för fort och få biljetter försäkras din försäkring. Om du väljer att agera oansvarigt borde du betala mer.

Problemet med fetma är tomma kalorier har blivit alltför billiga. En måltid på $ 1 på en snabbmatfog har nästan ingen näringsförmån, men får folk att känna sig fulla. Det leder till överviktiga, malmade människor. Om priset för att höjas kommer människor att köpa grönsaker, frukter och andra hälsosammare alternativ.
går inte ner i vikt lchf Att höja cigarettskatten skulle skapa medel för att återuppta program