hur går jag ner i vikt Att gå ner i vikt under mikroskopet är daglig kamp

recept viktminskning Att gå ner i vikt under mikroskopet är daglig kamp

Sedan januari har jag varit på denna någonsin så roliga resa som heter Weight Loss Challenge.

Jag insåg aldrig att när du sätter dig själv där ute måste förväntningarna uppfyllas. Genom allt har utmaningen varit roligt men väldigt svårt. Det är inte över förrän den feta damen eller mannen sjunger (jag värmer bara upp).

För mig började utmaningen bra. Under de första två månaderna förlorade jag 19 pund. Jag kände mig bättre och mer aktiv. Jag förlorade ytterligare två pund upp till 21 innan frestelsen kom in.

Frestelse? ja! Det kallas vår och sommar. Med andra ord picnics, graduate parties, semester, min frus sommarkontor parti en luau!), Och det smutsiga, smutsiga fyra bokstavsordet: F A I R.

När jag såg min dyrbara viktminskning drömmar fördärvas med varje skiva kaka och sked potatisallad blev jag faktiskt lite deprimerad. Det är här sinnet spelar med dig. ‘Jag ska börja måndag’ var vad min fru har hört nu i 13 raka veckor.

Måndag går bra, tisdag vanligtvis bättre, och onsdag finner jag mig själv på C1 på automaten. Det är en ond cykel och en ruta du känner att du är i.

Jag hade också ett mål att vara en av de sexiga på stranden i sommar. Istället spenderade jag mer tid på att ha på sig en T-shirt än att låta min fru gnugga solbränna på mig för att göra de andra kvinnorna avundsjuk på henne.

Ibland har jag blivit påminnad av dem som jag inte ser ofta och ibland även främlingar. Jag har haft både bra och dåliga erfarenheter. Mitt stolta ögonblick var när någon kände igen mig på en volleybollsturnering och jag ‘tränade’.

En obehaglig upplevelse var en tandläkare som jag vet, som sa att hon tittade på mig på denna diet när jag fyllde mitt ansikte med pizza och pasta från en buffertrog. Båda var inspirationer till mig i båda ändar av spektrumet. Man håller dig stark på kosten och den andra hjälper dig tillbaka på rätt spår. (Tack Darlene.)

När det gäller de åtta utmanarna, vinner flera striden på buken och andra är bara frustrerade och går ingenstans. Alla vi kan använda inspiration under hela denna utmaning, om det är applåder eller skällning. När pulveriserat socker avgör mest eller inte, kommer alla att bli lite ljusare och friskare. Även om våra mål var höga, kan bara några få det ultimata målet i oktober . Andra, (som jag) har fortfarande långt att gå även efter att denna utmaning slutar.

Vår dietguru, Lisa, räknar med att vår veckoprogram uppdateras omgående varje måndag. ‘Dreaded Monday’ är när du måste reflektera det goda och det dåliga i föregående veckas mat och misslyckande att utöva synder. För det mesta har jag fastnat på en diet och resultaten av några triumferande veckor noteras. av andra veckor är också.

Jag är tillbaka på rätt spår och har under de senaste par veckorna börjat göra framsteg igen. Jag är fortfarande minus pounds för utmaningen.

Dieting under ett mikroskop kan vara bra och dåligt. Jag uppskattar påminnelserna och jag är säker på att de andra gör det också. Håll inspirerande oss och andra att leva friskare. Jag är säker på att många läsare kan använda denna inspiration också.
hur går jag ner i vikt Att gå ner i vikt under mikroskopet är daglig kamp