hur man blir smal snabbt Att hjälpa överviktiga ungdomar kasta pund

kost och träning viktminskning Att hjälpa överviktiga ungdomar kasta pund

Hjälper överviktiga ungdomar kasta poundskaren gram, Nora Fischer, ses som en 12 år gammal och väger 261,5 lb i början av ett Wellspring-viktminskningsläger i Texas i juni i juni. Hon har förlorat 70,3 lb under de 10 månaderna hon har varit på Wellsprings viktminskningsprogram. Wellspring öppnar ett läger i Squamish.

Ett viktminskningsläger som har hjälpt många överviktiga och överviktiga ungdomsskur i två länder öppnar sin första kanadensiska anläggning i Squamish i vår. och Storbritannien sedan 2004. Ankomsten till British Columbia är välkommen nyheter, säger en fetmaxpert i Victoria.

‘Verkligheten är att barndom övervikt är verkligen svårt att slåss’, säger Dr. Michael Lyon, medicinsk chef vid Canadian Center for Functional Medicine. ‘Dessa läger är vanligtvis en av de bättre tillvägagångssätten. Det är ingen tvekan om det.’

Enligt Childhood Obesity Foundation har en kanadensisk välgörenhetsorganisation, barnfetma i Kanada nästan tredubblats under de senaste 25 åren. Cirka 26 procent av kanadensiska barn i åldrarna 2 till 17 år är överviktiga eller överviktiga.

Medan det finns flera viktminskningsläger för vuxna i denna provins är detta det första lägret för ungdomar här och bara den andra i Kanada.

Baserat på erfarenhet på Wellsprings andra platser kan campare förvänta sig att förlora i genomsnitt fyra pund per vecka.

Camp director Ondrej Jurik säger Squamish valdes eftersom de ville ha något i Pacific Northwest och valutakursen gör ett kanadensiskt läger billigare för amerikaner och kanadensare. Det kommer att acceptera 30 campare och förväntas fylla snabbt.

Ungdom mellan 11 och 18 som är minst 20 pounds övervikt kan registrera sig för fyraor åtta veckors sessioner.

Daniel Kirschenbaum, klinisk chef för Wellspring och chefarkitekten för Wellspring-tillvägagångssättet, har studerat viktminskning i 35 år.

En psykolog distanserar han sina lägren från så kallade ‘feta läger’, som han säger begränsar bara kaloriintaget för deltagarna.

Wellspring begränsar också kalorier, men Kirschenbaum hävdar att det erbjuder ett mer vetenskapligt tillvägagångssätt som använder psykologi, aktivitet och låg fetthalt.

‘Det är inte som att människor inte kan gå ner i vikt på andra dieter’, säger han. ‘Det är bara att det här fungerar bättre. Det är bekvämare, det är enklare. Vi fokuserar på att minimera fettintaget, så även en 11-årig kan titta på en påse potatischips och se en som har låg fetthalt och en med 10 gram och fatta ett beslut. ‘

Genom att betona fettreducering över kalorier, säger Kirschenbaum att camparna inte lämnar bordet hungrig.

‘Vi försöker förhindra en känsla av deprivation’, säger han. ‘Om de känner sig hungriga och berövade, kommer den inte att vara sist. Vårt tillvägagångssätt är utformat för att öka mättnad, öka tillfredsställelse med barnvänliga livsmedel. ‘

De serverar mat som bison hamburgare, pizza med fettfri ost och bakade pommes frites och ger också obegränsade mängder fettfri mat som yoghurt, färsk frukt och grönsaker och fettfri äggsallad.

Vid fyraor åtta veckors läger får varje husbil en pedometer och uppmanas att ta 10 000 steg om dagen. Varje morgon går de fem kilometer före frukost. I Squamish kommer de också att kajka, vandra och flodflotta och spela lagsporter som basket, fotboll och hockey.

‘Om du bara diet och inte öka aktiviteten blir din kropp faktiskt metaboliskt effektivare’, säger han.

Den tredje delen av Wellsprings strategi är att använda kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ungdomar att förändra beteenden och utveckla vad Kirschenbaum kallar för en hälsosam besatthet.

‘Det som är viktigt är att inte ha en miljon sätt att prata dig själv om att avvika från planen. Begreppet hälsosam besatthet är att det inte är okej. Du måste verkligen vara fast över vad gränserna är.’

Varje läger är bemannat med registrerade kognitiva beteende terapeuter som arbetar en i en och i grupp för att lära campare hur man ska hantera känslor och stress så att de inte kommer tillbaka på binging.

Nora Fischer var 12 år och 261 pund när hon lämnade sitt hem i Nashville, Tenn., Förra sommaren för ett Wellspring-läger i Texas.

I hennes första veckan förlorade hon 9,5 pounds, den mest hon någonsin förlorade på en vecka. Hennes förlustnivå har sedan jämnats, men i slutet av åtta veckor hade hon kasta 34 pund och ville förlora mer.

Hon registrerade sig i en bostadsskola som kördes av Wellspring i augusti och är stolt att säga att hon är nere till 191,2 pounds. Det är 70 pund på nio månader, i genomsnitt två pund per vecka. Hon är nöjd med det.

‘Om jag skulle gå ner i vikt något snabbare, skulle det inte vara så hälsosamt och jag kan lägga det på snabbare,’ säger hon med sin nyfunna visdom.
hur man blir smal snabbt Att hjälpa överviktiga ungdomar kasta pund