kalorier för att gå ner i vikt Att göra fiskfett för att hjälpa dig att gå ner i vikt

träning för att gå ner i vikt Att göra fiskfett för att hjälpa dig att gå ner i vikt

Forskare, som arbetar vid Centrum för studier av viktreglering och associerade sjukdomar vid Oregon Health and Science University i Portland, OR, kan vara på något som kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Forskningsresultaten kommer att publiceras i Federation of American Societies for Experimental Biology (FASEB) Juli 2007 utgåva av FASEB Journal. Denna information kommer att påverka utvecklingen av nya droger som är utformade för att hjälpa människor att ta av och hålla sig i vikt.

‘Att kunna modellera mänskliga sjukdomar som fetma i zebrafisk gör det möjligt för forskare att förstå den molekylära grunden för sjukdom. Den genetiska förändringen blockerar aktiviteten hos en receptor, melanocortin 4-receptorn, som ligger i hjärtat av en’ enhet ‘i hjärnan kallas ‘adipostat’.

Adipostat fungerar, som en termostat i ditt hem, för att reglera kroppsvikt. Adipostat arbetar också för att hålla långsiktiga energibutiker (kroppsfett) konstant. Det är adipostat som gör det svårt för människor att gå ner i vikt och hålla av det.

Denna upptäckt ger vetenskapen ett steg närmare att kunna tillfälligt stänga av eller minska fettlagringsmekanismerna. Dessa mekanismer var en gång avgörande för vår överlevnad. Kan vi sätta på dem igen?

Zebrafisken har en ryggraden, och det är därför det var valt att gå upp i vikt på våra vägnar. Sebrafisk används vid studier av ett antal sjukdomar och dess genetik är välkända.

Vi vet alla att övervikt kan öka risken för att drabbas av sjukdomar som högt blodtryck,
kalorier för att gå ner i vikt Att göra fiskfett för att hjälpa dig att gå ner i vikt
dyslipidemi, typ 2-diabetes, hjärtsjukdom, stroke, gallblåsersjukdom, artros, sömnapné och andningsbesvär och vissa typer av cancer.

Jag antar att jag skulle må bra om det här, men min varningslarm ringar mjukt, hur mycket kan vi tinker med vår genetiska smink utan att ändra det som gör oss mänskliga?
kalorier för att gå ner i vikt Att göra fiskfett för att hjälpa dig att gå ner i vikt