måste gå ner i vikt Att gå ner i vikt snabbt

gå ner i vikt kost Att gå ner i vikt snabbt

Att bli kär är inte bara en magnifik känsla utan också en välsignelse från himlen ovanför de begär som man vill gå ner i vikt. Goldwin Fonseca förklarar

Kärlek leder till förlust, jag kan inte försäkra dig om känslomässig eller håravfall men jag kan försäkra mig om att viktminskning är en produkt av infektionen som kallas kärlek. Det är en känsla att även de mest kända psykologerna finner svårt att förklara.

Att bli kär är inte bara en magnifik känsla utan också en välsignelse från himlen ovanför de begär som man vill gå ner i vikt. Varför antar jag det här? Det är trots allt en egen erfarenhet som lyfter fram detta ämne.

När man blir kär är världen en underbar plats utan några brister. Dagen är ljusa och vackra. Viktigast av allt är det en perfekt Bollywood-historia som väntar på att bli producerad.

Plötsligt förändras ditt perspektiv om dig själv. Du blir mer medveten om din bild. Slutligen är din ‘goda hälsa’ korrekt eller otillbörligt identifierad av dig, som fet. Det här är när expeditionen till viktminskning börjar. Övningar, kraschdieter implementeras och ges med framgång på en veckas tid,
måste gå ner i vikt Att gå ner i vikt snabbt
men det bidrar till den uppgift som är utrustad för dig. I grund och botten är det tillräckligt med ‘att leda henne till den överväldigande frågan’, som Eliot en gång sade.

När du avvisas, försvinner din aptit precis som plan som flyger över Bermuda-triangeln (emotionella ätare är ett undantag till detta). Du spenderar hela tiden ihåg vad du trodde var kärlek och vad hon tyckte var bara vänlig. Avslaget får dig att glömma mat och bara tänka på henne (på ett bra eller dåligt sätt kan jag inte garantera).

Efter två månader är din aptit tillbaka till det normala. Steg på vägskalan, du kommer upptäcka att du är runt tio kilo lättare utan att behöva tillgripa någon form av rigorös träning. Så jag föreslår att bli kär i det överviktiga samhället (bara enstaka personer) eftersom det är som att falla från fett till tunt. Om kärleksbuggan inte fungerar finns det alltid motion och ordentlig bantning och för lata fettsugning (onda skratt)!
måste gå ner i vikt Att gå ner i vikt snabbt