matschema för viktnedgång Att leva i en hälsosam gemenskap är nyckeln till viktminskning

gå ner i vikt med styrketräning Att leva i en hälsosam gemenskap är nyckeln till viktminskning

Även om du är motiverad för att göra livsstilsförändringar för att gå ner i vikt, är en viktig faktor i din framgång vad som finns i livsmedelsbutikerna nära dig, enligt en ny studie från University of Massachusetts.

Tillgång till hälsosam mat kan vara lika viktig för viktminskning som din önskan om förändring eller hjälp från läkare och nutritionists, University of Massachusetts Medical School och Massachusetts Department of Public Health hittades.

En grupp av 240 överviktiga vuxna hänvisades till studien av sina läkare och coachades genom en av två viktminskningsplaner: En baserad på American Heart Association Dietary Guidelines och den andra fokuserade på att öka fibern i sina dieter.

Oavsett planen var de på,
matschema för viktnedgång Att leva i en hälsosam gemenskap är nyckeln till viktminskning
de människor som bodde närmast livsmedelsbutiker som erbjöd hälsosam mat var mest i stånd att hålla sig till sin viktminskning plan. Studien fann att detta var sant oavsett ålder, ras, utbildning eller inkomst av personen.

Kort sagt påverkar ditt grannskap de livsstilsförändringar du behöver göra för att gå ner i vikt.

Så att göra hälsosamma val och gå ner i vikt i samhällen som inte serveras av en stor livsmedelsaffär kan vara svårare än i andra grannskap.

Chicago har ett antal av dessa samhällen, kallade öknar.

Vad gör man för att förbättra situationen?

Sun Times rapporterade i juli att ‘den senaste undersökningen av livsmedelsörkenforskare och konsult Mari Gallagher visar att en tillströmning av stormarknader har minskat Chicagos livsmedelsökenbefolkning med 55 procent till 288 000 från hennes första rapport från 2006.’

En hel mat planeras för Englewood i en avdelning som inte har haft en livsmedelsbutik på nästan 30 år,
matschema för viktnedgång Att leva i en hälsosam gemenskap är nyckeln till viktminskning
sade områdets alderman vid den tiden. Det är inte öppet än.