recept viktminskning Att lyda läkarnas order

hur snabbt kan man gå ner i vikt Att lyda läkarnas order

Jag kan komma ihåg att sjunga en barns sång om en hund. Det gick så här: ‘Var, var har min lilla hund gått? Åh var, oh, var kan han vara? Med öronen skära sig kort och hans svans skar lång. Åh var, oh, var kan han vara? ‘

Jag har inte ägt en hund i många år så jag undrar inte längre var min hund har gått. Jag hoppas att han gick till himlen. Himlen blir trevligare om det finns en stilig collie som Frisky runt.

Men senast har min fråga varit: ‘Åh, var, oh, var har min energi gått?’ Detta är ett nytt bekymmer för mig. Hela mitt liv har jag varit en tidig stigare, vakna upp med energi för att bränna. Dagsljus är här. Ta med på dagen. Låt oss rulla! Det var min inställning, men inte längre. Energetisk beskriver mig inte. Det går inte att gå på promenad, att gå ut ur en stol är ofta en kamp. Stolarna talar till mig. De säger ‘Sitt ner, stor pojke och ta avlastning. ‘

Vänner är angelägna om att hjälpa. ‘Du behöver B12,’ sa en. En annan anmärkte drygt: ‘Du är 79, möter den, folk i din ålder har mycket liten energi.’ En annan föreslog att jag får en fysisk att ta reda på om jag har ett medicinskt problem. Jag följde hans råd.

Min läkare kollade mig ut. Blodtrycket var 124 över 70. Lungorna är fina. Blodarbetet visade sig normala, förutom att mitt kolesterol var lite högt. Hur tar jag ner det, frågade jag. ‘Övning,’ sade han.

Jag sa till min läkare om min brist på energi. Jag frågade om han hade ett piller för det. Läkare har ett piller för allting. ‘Övning,’ sade han. Vi pratade om min vikt. Jag har vägit för mycket i 40 år. Alla mina läkare har uppmanat mig att förlora 50 pund. Jag har förlorat 50 pund 10 gånger, men jag får tillbaka den i tiden.

Vad behöver jag göra för att gå ner i vikt, frågade jag. ‘Övning,
recept viktminskning Att lyda läkarnas order
‘ sade han. Jag log och sa: ‘Du låter som en trasig rekord, så träning är hemligheten för att återställa min energinivå?’ ‘Det är det,’ sa han.

Så jag är tillbaka på min stationära cykel och försöker följa min läkares råd. Efter flera dagar är resultaten dyster. Att cykla gör mig trött. Min cykel och jag är inte goda vänner. Det drar mig aldrig till sitt säte Pianot drar min fru till sin bänk, hon älskar att spela. Min cykel är okänslig och likgiltig. Jag hör det talar de flesta morgnar, när jag går av sitt säte kan jag höra det och säga ‘ Tack gud du är färdig! ‘ Men ett snällt ord det erbjuder mig aldrig.

Jag hör att den bästa träningen går, men promenader är svårt när dina höfter skadar och din kropp gråter: ‘Hitta en stol, dum och sätt dig!’ Mina knän är bra men mina höfter är en annan historia. Vänner min ålder går under kniven och får sina höfter ersättas. Jag tror att mina måste bytas ut länge. Och varför inte? De är nästan 80 år gamla; saker sliter ut.

Min läkare säger att det skulle vara bra för mig att simma. Jag kan försöka att åtgärda. Jag tycker att det skulle vara roligare än att cykla. Utmaningen kommer att vara att omskola min hjärna för att tro att jag måste schemalägga en vanlig simningstid. Att ta ett dopp i Tallapoosa-floden är inte längre ett alternativ; Det var där jag lärde mig att simma som en pojke. Jag har ingen lätt tillgång till floden.

Åtminstone vet jag vad jag behöver göra och just nu, trots att det är svårt, kan jag lägga till allvarlig övning i min dagliga rutin. Jag är inte i rullstol. Mina barn har inte tagit min bilnycklar borta från mig. Så idag gör jag det här meddelandet till mig själv: Du kommer att träna, förlora lite vikt och återvinna lite energi för de levande dina kvarvarande dagar. Du kan göra det, gammal man, så kom med programmet och börja lyda din doktors order!

Jag borde. Jag ska. Börja idag! Jag vet inte var min energi har gått, men den goda Herren vill, jag kommer att hitta den!

ArticlesAuburn man belastad med bilbrott i och theftAvery, Cortavious Quintezas ‘Quint’ Polis identifierar Auburn Mall parkeringsplats sköt misstänktaAuburn tjänar första NCAA turneringsbud på 15 årSecond offer dör som ett resultat av Hurtsboro shootingA ser tillbaka på Aubie s första år som hans 40 årsmässiga tillvägagångssätt Brytning i början av Auburns NCAA-turneringsfästeEAMC avslöjar ‘spelväxlare’ för cancerbehandlingUPPDATERAD: Misstänkt identifierad, laddad i dödlig Hurtsboro restaurang skytteTvå män skadade i krigsfält i Auburn Mall parkeringsplats
recept viktminskning Att lyda läkarnas order