snabb viktminskning lchf Att komma in i ett hälsosamt spår med Andrew Ginsberg

hur många kalorier är ett kg Att komma in i ett hälsosamt spår med Andrew Ginsberg

Inse det, vi vet alla att vi borde göra det, men det kan inte vara att monotonen att göra repetition efter upprepning och inte kunna kontrollera din iPhone var 10: e sekund, hindrar människor från att gå till gymmet, säger Ginsberg. du måste pressa dina muskler till misslyckande och utöva maximal energi jämfört med att titta på Netflix med en öppen spis och du har Dante Ninth Circle of Hell. du kan få dig av soffan, du är troligen limmad på den och din iPhone. Få unglued och ha det sista skrattet genom att muskla in på rätt träning och diet som är hållbar över tiden. Ginsberg tar sikte på sopor som skadar träningsbranschen, gimmicky farliga träningar som CrossFit och den genomsnittliga yogiens andliga elitism. Jag gillade yoga tillbaka för 10 år sedan, när det kallades stretching. ut för att utbilda och utrota missinformation där ute: Slå på nyheterna eller läs papperet och det ändras med dagen Broccoli bekämpar cancer, broccoli botar cancer, broccoli är cancer! säger Ginsberg, vilket senaste albumet Ät The Yolk debuterade i topp 10 på iTunes Comedy Chart. Stanna bort alla dietannonser eller tillägg som lovar 10 pund på 10 dagar eller abs vid solnedgången. Så säkert som solen sätter, allt totalt skit. Det finns ingen magisk kula. Det tar tid och hårt arbete som någonting. Han kommer ner hårt på den ekologiska livsmedelsindustrin. är tiotusentals ekologiska gårdar och väldigt få företag som intygar. Så det Wild West och ingen vet faktiskt vad som har testats för bekämpningsmedel och hormoner trots att de är märkta och sålt organiska till fem gånger priset. falska löften, falska ekologiska livsmedelskrav och portly personlig tränare: skulle någon anställa en fet personlig tränare? Det är som att gå till en suicidal livs tränare! Om jag hade en fet tränare skulle jag inte tro ett ord han sa. Han är som 10 push ups! och jag är som att inte göra mig tjock, är det? du kanske vill gråta men i övre delen är det att du måste investera tid för att träna musklerna i träning: 40 minuter vikter fyra dagar i veckan och 20 30 minuter av hjärtat tre dagar i veckan. Gör alltid vikter före kardio och använd supersets i din träningspass där du går från en träning till nästa utan vila däremellan. människor vilar alldeles för länge mellan uppsättningar som de tittar på YouTube-videor och textar sina vänner. Fånga andan och få rätt tillbaka till det, säger Ginsberg, som vann många naturliga kroppsbyggande titlar genom att göra det på hälsosam sätt att äta mat och undvika riskabla kosttillskott eller droger. Ginsburg handlar om att behandla varje kroppsbyggnad som en konstprojekt kropp är duk, vikterna är penslarna, och maten är färgen. Och när man talar om mat, är en fusk dag i veckan tillåten med ohälsosam mat. varma hundar, korv, baconPotato chips Vi kan inte tycka om gymmet men vi älskar alla emojis! Förutom att vara bara digitala ikoner, tar de scen överallt, där ens Emoji Movie kommer ut. Dessa populära grafiska uttryck är även källan till forskning för Dr. Monica A. Riordan som säger att de låter en känsla av lek och glädje åt våra texter. Hennes senaste studie, Emojis som verktyg för känslomässigt arbete: Kommunicerande påverkar textmeddelanden, tittade på icke-ansikte emojis i textmeddelanden och fann överlag att de kommunicerar positivt, särskilt glädje. Den tid och ansträngning som är inblandad i att använda emojis kan bidra till att upprätthålla och förbättra sociala relationer. Emojis fascinerar oss eftersom de är oändliga flexibla i betydelse. bli en spelform och de engagerar oss i ett spel av tolkning, tillägger Riordan, Chatham University i Pittsburgh. Emojis tillåter överföring av känslor som vi normalt tar från ansiktsuttryck eller kroppsställning, tillägger Dr. Pamela Rutledge, av Media Psychology Research Center. tillåta mer subtilitet i kort formulärmeddelanden och förhindra missförstånd, och öka anslutningen istället för att skapa avstånd. i åtanke, när det kommer dating-anslutningar, det är du inte, det är din emoji! Dating app Clover undersökte algoritmiskt 90 miljoner meddelanden från 3 miljoner användare för att se om emojis påverkat svarsfrekvenserna vid den första kontakten mellan två användare. 82% av våra användare är 18 år gammal, vi blev ganska förvånad över att veta att endast 10% av öppningsmeddelandena innehöll emojis, säger Isaac Raichyk, VD Clover. På våra resultat rekommenderar vi singlar använder sig av emojis för att bryta isen och förbättra sina chansar för framgång. Endast en eller två men per meddelande, med hjälp av mer tenderar att negativt påverka svarsfrekvensen, och kolla in infografen för att välja den bästa emojisen.
snabb viktminskning lchf Att komma in i ett hälsosamt spår med Andrew Ginsberg