snabb viktminskning tips Att ha en nattklapp kan vara bra för dig

te för viktminskning Att ha en nattklapp kan vara bra för dig

Öl är en stor nattklapp. Ales, stouts och lagers har visat sig stimulera dopamin, en förening som ofta ordineras av läkare för sömnlöshet. Enligt forskning på Indiana University School of Medicine är bara en smak tillräcklig för att göra drinkers känna lugnare och mer avslappnad.

2. Det kan vara bra för ditt hjärta:

Den här har varit upp till debatt på senare tid, men ett forskargrupp vid University of Scranton i Pennsylvania fann mörka öl och stouts kan minska risken för hjärtattacker. Det har förekommit flera andra studier som har funnit att vuxna som dricker måttligt har en lägre hjärtsjukdom än non-drinkers. Men en ny studie i Journal of Studies on Alcohol and Drugs fann att det finns lite bevis på att måttligt dricka någon form av alkohol kommer att skydda dig mot hjärtsjukdomar.

3. Kan hjälpa till med kolesterol:

En studie från Pennsylvania State University säger att moderat drickande är bättre för goda kolesterolnivåer än att inte dricka alls.

4. Viktminskning:

Enligt forskning från Washington State University och Harvard Medical School, dricker två glas vin innan sängen hjälper dig att gå ner i vikt. Allt har att göra med resveratrol i druvorna och hur de interagerar med fett. Harvard-studien visade att kvinnor som drack två glas vin per dag var 70% mindre benägna att vara överviktiga. Studierna noterade också att det var bäst att dricka ditt vin på kvällen eftersom det hjälper dig att undvika att snacka.
snabb viktminskning tips Att ha en nattklapp kan vara bra för dig