snabba dieter Att gå ner i vikt är svår

gå ner i vikt utan träning Att gå ner i vikt är svår

Klicka igenom för att läsa om att förlora de första 100 pund eller klicka på länkarna nedan för att läsa om de nya utmaningarna.

Lisa träffade hennes mål att förlora 100 pounds vid hennes 40-årsdag, men kampen fortsätter. Klicka igenom för att läsa om att förlora de första 100 pund eller klicka på länkarna nedan för att läsa om de nya utmaningarna.

16 mars 2011Mar 16, 2011För den kommande veckan handlar allt om 3s.

2 mars 2011Mar 2, 2011 Jag är stressad!

16 februari 2011Februari 16, 2011Alla den här veckan fortsatte jag att tänka: ‘Det verkar som om jag valde fel vecka för att försöka gå ner i vikt.’

9 februari 2011Februari 9, 2011 Jag försökte skriva i det här rummet ungefär en månad sedan och fick tre punkter i det innan jag gav upp. Jag känner bara som att jag säger samma saker om och om igen och inte gör några riktiga förändringar som stannar. Men allt jag kan göra är att försöka igen och fortsätt att försöka tills jag kommer ut ur rutan.

12/22 / 10Göra upp för ett hälsosamt nytt årGår upp för ett hälsosamt nytt årThere är inget magiskt i januari först, men det finns något tilltalande om att börja nyttår med hälsosamma nya mål i åtanke.

11/10 / 10Gå tillbaka till gymmet efter en lång frånvaroGå tillbaka till gymmet efter en lång frånvaroJag sa någonting till mina vänner i veckan som jag inte hade medvetet erkänt förrän orden var borta från min mun var jag generad att gå tillbaka till gymmet .

10/28 / 10Varför jag är arg på Maura Kelly Varför är jag arg på Maura Kelly Hur har vi kommit till en punkt där kroppsstorlek och form är så överväldigande faktorer för att bestämma en person som är värd?

10/20 / 10Går bakåt för att gå framåtGår bakåt för att gå framåtJag återställer min ‘Få tillbaka på spår!’ månad att börja idag. För att synkronisera med en kalendermånad trodde jag förmodligen att saker och ting borde ha planerat att vara mycket strikt med min kost när jag hade en massa speciella tillfällen som kom upp.

10/13 / 10Känna bekvämt med det grå området mellan att vara på och av en dietGöra bekvämt med det grå området mellan att vara på och av en dietDenna vecka var definitivt en blandad väska så långt som att hålla fast vid min matplan.

Levereras av WorldNow

År utan skala: Vecka 8

Kanske borde jag byta namn på denna satsning ‘År med en massiv nedskärning på att väga mig själv.’ Det har dock inte samma ring till det. Jag har vägt mig ett par gånger i veckan, vilket är inte bra. Men jag försöker att fokusera på att det är mycket bättre än vad jag gjorde tidigare. Baby steg, eller hur?

Jag har skrivit på mer än en månad eftersom jag fortfarande har problem med att hitta mitt spår och jag är ganska säker på att ingen, förutom kanske min mamma, är verkligen intresserad av att höra mig gnälla om hur miste vikt är svårt. Och hon är inte ens riktigt intresserad av att höra det, men åtminstone när jag skriver,
snabba dieter Att gå ner i vikt är svår
oroar hon mig inte för att saker är så dåliga att jag bara krullade upp i en boll någonstans!

Jag hade ett bra möte med min tränare för några veckor sedan. Vi lägger samman ett schema för att jag ska följa för att träna med honom och att gå till gymmet på egen hand. Vi pratade också om näring och bestämde ett dagligt mål för kalorier, fett, kolhydrater och protein. Nu måste jag bara samla upp tillräckligt med motivation för att göra allt vi pratat om att jag gör!

Jag är inte säker exakt vad problemet är. Jag känner mig nere på mig för den vikt jag fick tillbaka sedan min födelsedag (nästan ett år sedan!), Men jag försöker att fokusera på positiven. Varannan gång förlorade jag en betydande mängd vikt, jag fick allt tillbaka plus lägga på ytterligare pund. Varje. Enda. Tid.

Den här gången har det varit nästan ett år och jag lyckades hålla 70% av den vikt jag förlorade. Detta är en enorm prestation för mig och jag känner mig som hur jag äntligen tittar på det och att behandla det kommer att vara ett avgörande ögonblick: kommer jag att vara ‘glaset är halvfullt’ eller ‘glaset är halvt tomt’ person ?

Jag vill verkligen vara den första.

Att låta mig bli förskräckt över den vikt jag fick tillbaka kommer bara att driva mig i en spiral att bli upprörd, äta för att jag är upprörd, blir mer upprörd och äter mer. Jag har varit där förut och jag vill inte vara där nu.

Å andra sidan vill jag inte vara laissez faire om det hela. Jag vill inte ha en 30 pund vinst för att bli 40 pund, eller 50 eller mer.

Jag vet att balans är nyckeln här, jag vet bara inte exakt hur man hittar den. Jag känner att när jag gör det, kan jag gå vidare.

DISCLAIMER: INFORMATIONEN SOM INNEHÅLLS PÅ ELLER GIVAS AV DENNA WEBBPLATS ÄR ENDAST FÖR ALLMÄN KONSUMENTSTÖD OCH UTBILDNING ENDAST OCH ÄR INTE SOM ÄR ATT ÄR OCH ÄR INTE EN SUBSTITUT FÖR PROFESSIONELL MEDDELANDE. SÖK ALLTID RÅDET FÖR DIN FYSIKARE ELLER HÄLSOVERHÅLLSFÖRSÄLJARE Innan du börjar ett diet eller ett övningsprogram. ANVÄNDNING AV DENNA WEBBPLATS OCH NÅGON INFORMATION SOM INNEHÅLLS PÅ ELLER GIVAS AV DENNA WEBBPLATS, ÄR PÅ DIN EGNA RISK OCH ÄR ANVÄNDAS PÅ EN ‘SOM ÄR GRUNDLÄGG’ UTAN NÅGON REPRESENTATIONER ELLER GARANTIER.
snabba dieter Att gå ner i vikt är svår