träning viktnedgång Att hitta en kompis att träna med kan hjälpa till att hålla dig motiverad

recept för en vecka Att hitta en kompis att träna med kan hjälpa till att hålla dig motiverad

Ditt nyårs upplösning kan vara att passa men när det är mysigt i sängen eller efter en lång dag kan det vara svårt att hitta motivation att gå upp, eller att hitta energi för en omgång motion.

Men få den träningen i det hjälper inte bara att hålla dig i form, men det kan vara ett bra sätt att förstöra. Det är inte lätt att skära ut den tiden, men att ha en träningspartner eller ‘kompis’ kan hjälpa till att sporra dig.

‘En av anledningarna till att människor inte stannar med ett träningsprogram eller rutin är brist på motivation’, säger Michelle Sensenig, en personlig tränare och fitnessdirektör på Harmony Fitness, ett kvinnors gym i Lancaster.

‘Om du’ är ny för att träna, är det bra att ha en träningspartner för att hjälpa dig att uppnå dina mål. På ett sätt är träningspersoner dina personliga tränare, de kan motivera dig och göra dig mer roligt. ‘

Sensenig ger några tips för att välja en träningspartner:

Det borde vara någon du gillar att träffas och hänga med.

Ni båda borde ha liknande träningsnivåer, mål och intressen. ‘Jag har en vän som flyttade här från Kalifornien, hon är en maratonlöpare, och jag gillar att göra vikter. Vi är bra vänner, men är inte bra träningspartner eftersom vi båda tycker om att göra något annat träningsätt, säger Sensenig.

Båda parterna bör ha liknande tillgång till träning, så du kan träna tillsammans.

Båda parterna ska ha samma eller högre engagemangsnivå att träna. ‘Om du vet det är det någon som väntar på dig i gymmet för att träna, du ska gå,’ säger hon.

Ruth Tietzel och Nancy Roy är tränare på Harmony Fitness. ‘Vi har ett’ tidigt morgonlag ‘här, säger Tietzel. ‘Ett antal av oss är här samtidigt, och vi har blivit vänner vi ser fram emot att träffa varandra på gymmet och ibland gå ut för kaffe efteråt.’

Roy tillägger att hon och Tietzel pratar medan de är på löpbandet. Vi engagerar oss i en konversation, och tiden flyger. Det har varit tider när jag lätt kunde stanna hemma eller göra något annat, ‘säger hon,’ men jag vet att de andra damerna kommer leta efter mig. Dessutom känner jag mig så mycket bättre när jag är klar med mitt träningspass, jag känner mig energisk. ‘

Robin Shreiner, chef för personlig träning på Work Zone Fitness, Manheim, säger att ha en träningspartner håller människor ansvariga.

‘Vissa människor kommer bara att träna om de har någon att träna med,’ säger Shreiner. ‘En träningspartner är en säkerhetsfaktor för män som lyfter vikter, partneren kan hjälpa till med att upptäcka viktliften och erbjuda uppmuntran’, säger hon.

‘Vad är nu en grupp människor som arbetar tillsammans i arbetszonen, säger Shreiner,’ började med två personer där är nu fem eller sex vänner som kommer in tillsammans. ‘

John Reynolds ‘Grind Fitness Class’, som började på Work Zone Fitness på hösten, har till och med vänt sig till sociala medier för att skapa en grupp stödjande kompisar. Reynolds skapade en Facebook-sida för klassen och skickar in foton av klassen i aktion.

‘Det är som en egen liten familj’, säger Shreiner. ‘Folk gillar verkligen att ansluta sig till varandra via sociala medier och har börjat använda det för att uppmuntra varandra att komma till klassen eller för att säga varför de kanske har missat en klass.’

Att ha en fitnessinstruktör göra en klass rolig är vad som hjälpte till att hålla Mai Orama Muniz motiverad för att fortsätta ett träningsprogram.

‘Jag var en soffpotatis. Jag kom inte in i fitness tills jag var 40 och insåg att jag måste gå ner i vikt. Jag trodde aldrig att jag skulle njuta av gruppträning, men instruktören gjorde det roligt, ‘säger hon. Hon har inte bara förlorat 80 pounds som ett resultat, hon öppnade en fitnessanläggning för sin egen SuperFly Fitness i Lancaster City.

Den instruktör hon tyckte om, Molly Linkey, är nu en instruktör hos SuperFly och hjälper till att motivera andra. Medlemmar i gruppen som tar Linkey s middags Zumba-klass på måndag och onsdag säger att de är varandras träningspersoner. Precis som Grind Fitness-klassen på Work Zone Fitness har klassen sin egen Facebook-sida och, som gruppen På Harmony Fitness möter klassmedlemmar också utanför klassen, för att fira födelsedagar och andra speciella tillfällen.

‘Vi’ är här för att passa ihop och att fira våra liv ‘, säger Aissa Montaner.’ Det finns tillfällen då jag verkligen inte kände mig som att komma till klassen, men jag gjorde för att jag vet att de andra kommer att förvänta sig att se mig.’

Kimberly Klechner beskriver timlånga klassen som terapi och en möjlighet att lämna resten av världen bakom. ‘Vår middagsklass är som vår familj. Vi får chansen att komma ikapp med varandra i några minuter före klassen, och under kursen arbetar vi hårt, men Molly gör det roligt,’ säger hon.

Roligt och uppmuntran från både instruktören och klassmedlemmarna är viktigt för en annan av Linkeys elever, Daila Bouffard. ‘Jag är en motionsgym person som jag hatar att träna med en passion. Men jag är här. Jag vet att vi ‘utmanar våra kroppar under klassen, men vi har roligt så jag tycker inte om det som motion’, säger hon.
träning viktnedgång Att hitta en kompis att träna med kan hjälpa till att hålla dig motiverad