träningsprogram viktminskning Att dricka tillräckligt med vatten hjälper många system i kroppen

träningsprogram viktnedgång Att dricka tillräckligt med vatten hjälper många system i kroppen

Det finns en ny hälso-dryck som kan hjälpa dig att gå ner i vikt, metabolisera fett, förbättra blodcirkulationen, förhindra förstoppning och bättre smälta fast mat.

Enligt Geisinger sjuksköterskautövare Ashley Hashuga är detta mirakeldryck både billigt och lättillgängligt.

‘Den allmänna regeln vi säger till våra patienter är att dricka minst 64 gram vatten per dag,’ sade Hashuga. ‘Andra faktorer kommer till spel, till exempel, du behöver mer vatten om du tränar, är sjuk, gravid eller ammar.’

Sixtiofyra ounce en halv gallon vatten kan vara lättare att ta in om det är uppbrott under hela dagen.

‘Det är åtta 8 ounce glasögon. Om du arbetar en åtta timmars dag och vill få ditt vattenintag in under dagen kan du ställa in en timer för att gå av varje timme och var noga med att dricka ett 8 gram glas vatten varje gång ‘, sa hon.

Barn som kanske är mer aktiva kan också behöva ytterligare vatten som är lätt att hitta på ungdomsbaserade program som Donald Heiter Community Center.

‘Vi har en Culligan vattenkylare som alltid är tillgänglig för barnen. Vi bär vattenkylare överallt vi går och vi uppmuntrar barnen att bära vattenflaskor’, säger centrumets regissör Andrea Tufo. ‘Vi erbjuder vanligtvis alla naturliga fruktjuice som ett alternativ under måltiden, men bara en servering, och därefter är det vatten. Vi tycker att det är viktigt för barn att ha lätt tillgång till vatten och inser det är viktigt. ‘

Den betydelsen börjar med att hjälpa kroppen att upprätthålla ordentlig hydrering.

‘Kroppen förlorar vätska hela dagen, från svettning till urinering och en mängd andra sätt. Det är viktigt att ersätta den vätskan för att undvika uttorkning,’ sade Hashuga. ‘Dehydrering kan orsaka en rad hälsoproblem, till exempel huvudvärk och muskelkramper och även några mer allvarliga långsiktiga effekter som njursvikt.’

Vatten är den ursprungliga, mest naturliga kalorifria drycken som finns tillgänglig.

‘Sjuka drycker kan smaka bättre, men de är fyllda med så många saker som inte är bra för kroppen’, sade Hashuga. ‘Dolda kalorier i drycker kan verkligen påverka vikthanteringen. Till och med många juice har tillsatt socker. De som är 100 procent fruktjuice är okej i måttlighet, men vi rekommenderar inte mer än fyra ounces juice per dag, vilket vanligtvis täcker din föreslagna servering av frukt för dagen. ‘

Om du inte är säker på att din kropp behöver mer vatten, sa Hashuga att det finns några röda flaggor att överväga.

‘Kontrollera din urin. Om det är mörkt eller har stark lukt kan det vara ett tecken på att du behöver mer hydrering,’ sa hon. ‘Lyssna också på din kropp. Om du är törstig, drick mer vatten.’
träningsprogram viktminskning Att dricka tillräckligt med vatten hjälper många system i kroppen