allevo viktminskning Anslutning ej tillgänglig

kan inte gå ner i vikt Anslutning ej tillgänglig

SÄRSKILD RAPPORT (WENY) I hemmet eller i skolan kan internetåtkomst vara skillnaden mellan framgång eller misslyckande. I vissa hem i södra tier är tillgång en daglig kamp. Tänk på hur mycket vi använder Internet varje dag för att slutföra våra dagliga uppgifter. För vissa, det är för nöje. Andra, för företag. Vi vill alla ha samma sak: höghastighetsinternet. Tyvärr för vissa invånare i Södra Tier, inklusive en Horseheads High School Senior som försöker examen i toppen av sin klass , det är bara inte fallet. Riley Burns är senior på Horseheads High School. Förutom att vara inblandad i flera olika skolorganisationer jobbar hon hårt för att tjäna hennes plats i topp tio procent av sin klass. Det är bara ett problem. ‘Det är konsekvent omöjligt att göra några läxor hemma,’ förklarar Burns. Riley bor i Lowman, där internethastigheten är smärtsamt långsam för henne och hennes familj. En bra 75% av hennes läxor är online, och de andra 25% kan bli enklare med internetresurser. För det mesta måste Riley gå till en allmän plats för att slutföra sin läxa. ‘Jag har gått till Dunkin Donuts innan, den ena nära gymnasiet, och senast går jag till Barnes och Noble, men de är bara öppna till 9’, säger Burns. Några dagar kan Riley inte till och med starta hennes läxa fram till 21:00. Utöver klasserna är hon inblandad i skolbandet, orkester och teaterprogram. Det sista hon vill oroa sig över är om hon kan göra sina läxor i komfort av sitt eget hus. ‘Det är något som de flesta inte har bakom sig, att’ kan jag göra min skola jobb ikväll, var måste jag gå till skolarbetet ikväll kan jag gå hem, ‘säger Burns .An Barnes och Noble är det klart lättare att få läxa sina läxor. ‘Jag behöver inte vänta på att vänta på dokument för att dokument ska laddas eller att min e-post öppnas. Allt fungerar bara så mycket mer effektivt, förklarar Burns. ” För dem som inte har tillgång är det frustrerande, det är ett stort besvär, och det är otroligt stressigt. Ingen student som redan har mycket på deras platta borde ta itu med någonting så, säger hon. Bristen på bredbandsanslutning påverkar också Riley s sova schema. ‘Jag är lycklig att få 5 6 timmars sömn per natt eftersom mitt internet är aldrig snabbt nog för att stödja det arbete jag behöver göra, säger Burns. Riley måste göra mycket från offentliga utrymmen som de flesta studenter kan göra från sitt eget hem, inklusive att ansöka om college. ‘Det var noggrant, det är säkert. Det var mycket att skriva, massor av att fylla i formulär, och jag kunde verkligen inte göra något hemifrån. Min hela gemensamma ansökan gjordes på min mammas kontor, säger Burns. Dan Delorme är en fysik och astronomi lärare på Horseheads High School. Han säger att långsamt bredband i hemmet hos några av hans elever är ett problem också. ‘Jag har haft barn som kommer att berätta för mig att jag inte kan höra, jag kan inte göra online uppdrag, jag har inte internet, eller inte någon meningsfull form av internet, säger Delorme. Han känner också att bredbandsproblemet i delar av den södra tierna kan påverka utfallet av elever på grundskolan. ‘Jag tror det’ är stor nackdel eftersom dessa barn inte kan träna hur de testas. // Hur många barn har aldrig gjort det till den högsta nivån eftersom de inte hade fördelen av bredbandsanslutning till Internet, förklarar Delorme .Det långsamma bredbandsproblemet är också ett problem för Delorme, eftersom han bor i ett område där åtkomsten är begränsad. ‘Det påverkar mig definitivt i den meningen att jag inte alltid får saker uppdateras så fort jag vill. kan verkligen inte skriva in betyg i hemmet, säger Delorme. Det påverkar även lokala företagare. Lynn Williams, som ‘s Riley’ s mamma, äger Williams Capital Corporation i Elmira. Hon tillhandahåller finansiella och skatteplaneringstjänster hos företaget. När familjen flyttade till Lowman tänkte hon att hon skulle kunna arbeta hemifrån som hon hade när de bodde i Elmira. Men det är inte fallet. ‘Om någonting måste göras, så gör jag det bättre innan jag lämnar kontoret för dagen, för om jag kommer upp här kommer jag vara väldigt begränsad till vad jag kan göra , Säger Williams. ‘Det gör det bara svårare. Jag menar att du kan övervinna det, men de flesta behöver inte, och jag behövde aldrig, så jag antar att jag uppskattar det mer nu när jag är ute och det är mer en utmaning, säger hon. Så vad kan man göra för att bekämpa det långsamma bredbandsalternativet? Chemung County tjänstemän arbetar med ECC Technologies, ett tekniskt och kommunikationskonsultföretag. De för närvarande driver Broadband Aggregation and Adaption Tool, eller BAAT, kampanj. Meredith Carroll, marknadsföringskoordinator vid ECC Technologies, säger att det är två syften med studien. ‘Den första är att samla uppgifter om vem som har tillgång till bredband, och vem gör det inte. Den andra prongen är adoption och att hitta ut de personer som inte har det, varför har de inte det,’ förklarar Carroll. Om du inte kan få tillgång till internet finns det även enkäter i bibliotek, stadshus och skolor. Tjänstemän letar efter människor över hela Chemung County för att delta i studien. ‘Vi behöver folk att fortsätta, vi vill höra från alla län, och vi vill särskilt höra från människor som kämpar med tillgång till bredbandstjänster som måste gå till biblioteket, som måste gå till en kafé som har WiFi. ‘säger Carroll. Tänk bara på det eftersom du har tillgång till bredband som vi inte behöver höra från dig, vi verkligen, verkligen, säger hon. Efter studien stänger den 7 april får länet resultaten. Med den informationen , kan de driva alternativ för att försöka få bredbandsanslutning till dem som behöver det. ‘De behöver veta var folket är det som behöver det, så att de då kan avgöra vad som är den bästa handlingen för att komma till dem , säger Carroll. BAAT-kampanjen har tidigare gjorts i andra län. Det har varit några förändringar, beroende på länet som har gjort studien. Några gjorde ingenting, vissa ändrade sig om en pågående plan och en tillhandahåller WiFi-service till en region hem som behöver det. ‘Jag vet att Chemung County verkligen är angeläget att lösa detta problem så det är därför vi vill att folk ska gå till undersökningen så att de kan ta reda på vad det bästa sättet att lösa detta problem är, säger Carroll.’ Riley hoppas att folk deltar i studien, så det kommer att finnas en skillnad för studenter och andra drabbade invånare under de kommande åren. ‘Det är viktigt eftersom de behöver veta att det finns människor som inte har någon internetåtkomst som är effektiv, och att där är inte bara några av oss, det är så många människor, säger Burns.
allevo viktminskning Anslutning ej tillgänglig