bästa viktminskning Anorexia överlevare som vägt bara 5 delar delar bilder av anmärkningsvärd återhämtning

recept viktminskning Anorexia överlevare som vägt bara 5 delar delar bilder av anmärkningsvärd återhämtning

På toppen av sin sjukdom vägde Emelle, 22, bara fem stenar och blev så torterad av anorexia. Hon vägrade sitta ner under dagen i hopp om att bränna mer kalorier. Nationella rättigheter aktivister vill ha vägen minnesmärke för kalkoner dödade i M5-kraschen psykologstudenten utvecklade sin ätstörning när hon var bara 15 efter att alla hennes vänner hade fått pojkvänner och hon var inte som gjorde henne känslan och fula åtgärd, hon gick med i gymmet för att försöka gå ner i vikt, men efter att hon inte såg resultaten började hon att göra sig sjuk, och skulle bara äta vegan och ren mat. Detta spiralades och hon var sjukhus sju gånger. Förvånansvärt kände hon sig inte svag, eftersom hennes kropp hade anpassat sig till sin låga vikt men hon kände sig kall permanent. Inom hennes anorexia vägrade Emelle att följa behandlingen, och i paranoia övertygade hon sig om att utomstående försökte förstöra hennes liv. Den italienska rugbystjärnans ‘fru’ mördade sina barn innan de försökte självmord ‘Emelle s vändpunkt kom efter att hon började följa återställningskonton på Instagram och hon blev inspirerad av andra tjejer som hade övervunnit sjukdomen. Hon insåg snart att hon inte ville dö och trots att hon var rädd för resan framför henne, berättade hon sin mamma hon Emelle äter sex balanserade måltider om dagen och uppgår till 2800 kalorier och lyfter vikter i gymmet. Hon är en hälsosam 8st 9lbs och en brittisk storlek 8 10. Nu köper Emelle sex balanserade måltider en dag, som uppgår till 2800 kalorier och lyfter vikter i gymmet. Jag har alltid svårt att passa in, och när alla mina vänner blev pojkvänner vid den tiden men jag började inte tro det var för att jag var tjock och ful. Jag gick med i gymmet men efter några månader Jag såg inte tyngdförlust så jag började göra mig sjuk och då sprängde den ur kontrollen och jag hamnade på sjukhus sju gånger under åren. Jag var sjuk, jag trodde inte att det var något riktigt fel med mig . Jag trodde verkligen att jag kunde behålla den vikten och fortfarande leva ett ganska normalt liv. Jag ville inte bli av med min ätstörning. Jag ville inte följa behandlingen och var övertygad om att alla var emot mig, ljugit för mig och försökte förstöra mitt liv. Jag kände mig inte så svag eftersom min kropp hade anpassat mig till min låga vikt, men det som fick mig mest var förkylningen. Jag var så kallt att det var smärtsamt.MER: Millionaire satte sig för att ge bort 2,3m herrgård och Rolls Royce i 10,50 raffleAt bara 5: e Emelle skulle klä sig i barnens kläder, men hon hade övertygat sig om att hon kunde bibehålla sin vikt och fortfarande Leva ett normalt liv. Jag skulle göra yoga och mageövningar varje morgon. Jag ville inte sitta ner under dagen fram till efter kl. 16.00. Påstod sig att vara ‘vegan’ då jag bara kunde äta frukt och grönt och rena matar. Jag åt samma exakta sak varje dag. Weetabix, hummus- och riskakor, sallad och frukt innan sängen. Längs i sängen en dag känns som att jag verkligen döde och insett att jag inte hade uppnått någonting i mitt liv och det här är inte sättet på min historia att sluta. mitt sinne och jag visste att jag var tvungen att börja slåss och visa världen som jag menade att vara. Jag bestämde mig för att välja återhämtning, jag var rädd, jag visste att när jag hade gjort det engagemanget jag var tvungen att hålla fast vid så var det ett stort En del av mig som ifrågasatte, ‘Är jag verkligen redo att släppa den?’ Var också rädd för att jag trodde, ‘Vad händer om jag misslyckas?’ Jag skulle känna mig generad om jag berättade för alla att jag skulle återhämta mig men sedan ge upp halvvägs. Failed New York terrorist som gjorde rörbom från julljus avslöjar motivetold min mamma först att jag ville börja träna träning för att hjälpa mig att återhämta sig och hon trodde i mig hundra procent. Den dagen gjorde hon så många telefonsamtal till olika personliga tränare för att se om någon skulle arbeta med mig.
bästa viktminskning Anorexia överlevare som vägt bara 5 delar delar bilder av anmärkningsvärd återhämtning