bra mat för viktnedgång Anne Robinson slår trumman till Ledbury

gå ner i vikt på en dag Anne Robinson slår trumman till Ledbury

Hon tillägger: ‘Jag älskar Ledbury. Det är förtrollande. Jag älskar arkitekturen och enheten här, medan solen skiner. ‘Ledbury har lyckats behålla sina lokala butiker: det är inte alla döda blommor och lampans nyanser. Jag besöker Ledbury varje månad, när jag behöver en outfit eller en matta. ‘

Hon gillar att köpa sina mattor från Roger Oates, på Eastnor.

Fröken Robinson är angelägen om att sätta folk på sin lätthet, och hon visar snart sin berömda och spetsiga humor, och säger: ‘Jag är den äldsta kvinnan på topptidstv-tv som inte bakar kakor’ och hon avslöjade hur hon just hade komplimangerat parkeringsvakt på St Katherines parkeringsplats, för att ha en formlig botten.

Fitness och stil är viktigt för Fröken Robinson, som sa om Ceci Paolo: ‘Jag är tom Ceci Paolo. Det är underbart att finna den kvaliteten på snygga kläder väl ut ur London. Det betyder att jag kan köpa etiketter som jag normalt bara kunde få i mitten av Mayfair, och de är billigare i Ledbury. ‘

I en ålder av 72 år gillar Miss Robinson, som bor nära Burford i Oxfordshire, att jogga tre eller fyra gånger i veckan, tre miles åt gången och hon var angelägen om att skicka skönhetstips.

‘En bra frisyr är värt tusen kostymer’, sa hon, och hon tror att ‘Weight Watchers är det enda sättet att gå ner i vikt’.

Men hon lägger till med ett leende: ‘När Victoria Beckham är väldigt hungrig, har hon en bit sallad.’

Fröken Robinson säger att det inte finns några planer på att ta tillbaka The Weakest Link, men hon har just avslutat fem dokumentärer om fem månader, på samtida teman, inklusive moderskap, ägande av husdjur, tonåringar och kroppsbild.

När hon frågade vad som motiverar henne fortfarande, efter en lång och framstående karriär inom sändning och journalist, sa fröken Robinson: ‘Nosiness och girighet motiverar mig och det roliga av det.’

Och hon är en stark supporter av lokala papper.

Fröken Robinson sa: ‘Lokala tidningar är viktigare än någonsin. Lokala nyheter intresserar mig. Jag gillar att veta vem som dog; vem är rånad och vem har gått i fängelse ‘.
bra mat för viktnedgång Anne Robinson slår trumman till Ledbury