bra sätt att gå ner i vikt Andy Harris diskuterar skattereformen

hjälp med att gå ner i vikt Andy Harris diskuterar skattereformen

Rep. Andy Harris, R 1, Torsdag 10 Aug, under sitt besök i länet.

Harris diskuterade flera ämnen, inklusive skattereform, hälsovård och utrikespolitik. Han sa att han tror att president Donald Trump kommer att förena landet och hjälpa landet att växa genom att förpacka flera viktiga reformer tillsammans i en ‘Big Deal’ för att möjliggöra större bipartisiskt stöd så att alla får något som kommer att gynna dem.

Han sade att ett sätt att hjälpa Eastern Shore-ekonomin växer skulle vara att sänka bolagsskattesatsen. Han sa att östra stranden skulle vara det perfekta stället för tillverkningsanläggningar i världsklass, eftersom området har en högt kvalificerad personalstyrka och rimliga levnadskostnader.

‘Du kommer inte göra det förrän du får vår företags skattesats rätt’, säger Harris. ‘Vår företagsskattesats är 35 procent, den högsta bland de västerländska nationerna. Vi konkurrerar med Irland där bolagsskattesatsen är 13 procent. ‘

Han sa att Google använder Irland för att skicka vinst på grund av landets lägre skattesats jämfört med att vinsten i Kalifornien skickades ut.

‘Det finns tvåpartsavtal för att fixa detta,’ sa han. ‘Jag tror att vi ska komma dit.’

Ett annat affärsområde Harris diskuterade var skattepolitiken skillnaden mellan Pass Through Entities och C Corps.

Han sa att Pass Through Entities är ensamföretag, partnerskap, LLCs och S-företag, som används av många småföretag, medan C-kår är separata skattepliktiga enheter. Han sa för tre år sedan, att skattesatsen för Pass Through Entities överträffade C corps.

‘Du straffas faktiskt om du är enmansinnehavare och du väljer att inte ha ett företag,’ sa han. ‘Det är inte rätt. Vi borde utjämna dessa två.’ Vi måste ta itu med det här hösten. ‘Presidenten vill göra Amerika öppet för affärer igen.’ Vi måste locka företagen tillbaka till USA. ‘Vi ska göra det.’

På hälsovårdsfronten sa Harris att ämnet fortsätter att vara ett stort problem i kongressen. Han sa innan den överkomliga omsorgslagen var mer än 40 miljoner amerikaner oförsäkrade, och någonting var tvungen att förändras. Han sa ändringen måste dock lösas eftersom den inte fungerade och är dyr.

Han tror att ett enda betalarsystem inte är svaret.

‘Det enda sättet som systemen fungerar för att spara pengar är att du säger att folk här är den person du kommer att se, och det här är när du ska se dem, och om du behöver något, kommer du att vänta i linje’ han sa. ‘Det är inte hur amerikanerna är. Amerikanerna accepterar det inte.’

Harris sade att lösningen borde vara att drastiskt minska vinstkapitalet för försäkringsbolagen från nuvarande nivå på 20 procent.

‘Ärligt talat borde det bara vara flera procent’, sa han. ‘Vad presidenten vill göra, och jag håller med honom, tillåter du också större föreningar.

‘Du vill montera människor i stora pooler som kan försäkra sig själv. Då är du inte beroende av försäkringsbolaget. När försäkringsbolaget monterar poolen är deras vinster större.’

Han sa att inköp i andra stater skulle vara till hjälp eftersom det möjliggör större pooler.

‘Presidenten håller starkt med i en multistatemarknad’, sa han.

På utrikespolitiska fronten, med Nordkorea och Ryssland i nyheten varje dag, anser Harris att Amerika som visar styrka är avgörande.

‘Jag tror att du uppnår fred genom styrka i denna värld’, sa han. ‘Jag tror det är hur världen fungerar. Det finns många mobbningar i världen.

‘De svarar verkligen bara på en sak, och det är styrka. Så har vi vunnit det kalla kriget. Så ska vi sejra nu.’

Harris sade att president Barack Obama experimenterade med alternativet, det diplomatiska sättet, vilket innehöll cirka 20 procent mindre utgifter för militären, men han tror att den diplomatiska vägen inte fungerade.

‘Världsfred är otroligt viktig för vår ekonomi, för vi är den största ekonomin i världen’, sa han. ‘Vi är beroende av frihandel över hela världen för att hålla vår ekonomi igång. Frihandel sker inte när du inte har fred i världen. Vi ser lite av det nu i Sydkinesiska havet.
bra sätt att gå ner i vikt Andy Harris diskuterar skattereformen