gå ner 1 kg i veckan Antag Obama var född i U

gå ner fem kilo Antag Obama var född i U

Republikansk presidentkandidat Donald Trump eller, åtminstone hans kampanj erkände torsdagen, trodde han att president Barack Obama faktiskt föddes i USA, efter år av att ifrågasätta presidentens medborgarskap.

Trump-kampanjen, i ett uttalande, krediterade Trump med att tvinga Obama att släppa sitt födelsebevis och få nedläggning till ett problem som han hjälpte till med att komma in i rampljuset under Obamas presidentskap.

‘Inarguably, Donald J. Trump är en närmare’, sade talesman Jason Miller. ‘Efter att ha framgångsrikt erhållit president Obamas födelsebevis när andra inte kunde, tror Trump att president Obama föddes i USA.’

Tidigare på dagen torsdagen, Hillary Clinton, vid hennes första kampanj händelse sedan hon diagnostiserades med lunginflammation och tvungen att lämna en 11 september memorial händelse söndag med hälsoproblem, rev i Trump för hans stöd av den så kallade ‘birther rörelsen.’

Hon hänvisade till en Washington Post-historia publicerad torsdag där Trump vägrade säga om han tror att Obama föddes i Amerika och sa att han inte pratar om problemet längre.

Clinton uppmanade väljare att ‘slutgiltigt’ stoppa Trump, och vad hon kallar hans bigotry, i novembervalet.

Medan Trump har upprepade gånger ifrågasatt Obama: s ordförandeskaps giltighet under de senaste åtta åren och matat in i konspirationsteorier om äktenskapet i hans födelsebevis, berättade Miller Clinton för att ta upp frågan i första hand.

‘Hillary Clinton s kampanj först tog upp denna fråga för att smutta sedan kandidaten Barack Obama i hennes väldigt otäcka, misslyckade 2008-kampanj för president. Denna typ av ondskan och lurande beteende är rakt från Clinton-leksboken. Som vanligt var Hillary Clinton dock för svag för att få svar. ‘

Trump-utlåtandet pekade på ett 2007-kampanjmemo från Clinton där huvudstrateg Mark Penn sade att Obama hade ‘brist på amerikanska rötter’ och inte ‘fundamentalt amerikansk i sitt tänkande och värderingar’ som bevis på Clintons roll i birtherrörelsen.

Clinton svarade på Trump på Twitter genom att säga,
gå ner 1 kg i veckan Antag Obama var född i U
‘President Obamas efterträdare kan inte och kommer inte vara mannen som ledde den rasistiska birtherrörelsen. Period.’

Clinton har tidigare förnekat hävdar att hennes kampanj startade rykten om Obamas födelseort.

Duellering kampanj händelser

Trump och Clinton höll tävlande kampanjhändelser torsdag, med Clinton som återvänder till spåret framför en liten folkmassa på en North Carolina college campus och Trump visas på tv för att diskutera sin medicinska historia.

‘Det är kul att vara tillbaka’, berättade Clinton för en publik i Greensboro, North Carolina. Hon erkände att hon försökte ‘driva igenom’ sin sjukdom innan hon insåg att det inte fungerade och att hon behövde stanna hemma och vila.

‘Jag’ är inte bra att ta det lugnt även under vanliga förhållanden. Men med bara två månader att gå före valdagen var det ganska mycket sista platsen jag ville vara. ‘

Men Clinton sa att hon anser sig vara lycklig att ha råd med tiden om hon blir sjuk. Hon sa att miljontals amerikaner inte har någon säkerhetskopiering om de blir sjuka och bara är ett lönecheck ifrån att de förlorar sina hem eller står inför andra katastrofer.

Hon sa att hon kör för president för att göra livet bättre för barn och deras familjer.

‘Varje barn, oavsett vem de är, hur de ser ut eller vem de älskar är en del av den amerikanska drömmen nu och långt in i framtiden. Låt det vara vårt budskap. Låt det vara vårt uppdrag.’

Senare framträdde Clinton före Congressional Hispanic Caucus Institute i Washington och sa att hon skulle skicka kongressens omfattande invandringsreform inom hennes första 100 dagar på kontoret. Hon sa att hennes plan skulle innebära en väg mot medborgarskap för många ookumenterade invandrare.

Samtidigt uppträdde Trump på en tv-talkhow värd av Dr Mehmet Oz Thursday och presenterade ett brev från hans läkare som förklarade att han var frisk efter att han tog en fysisk tentamen förra veckan.

‘Vi är glada att avslöja alla testresultat som visar att Mr. Trump är i utmärkt hälsa’, säger kampanjen ‘och har uthållighet att uthärda strängheten i en straffande och aldrig tidigare skådad presidentkampanj och, ännu viktigare, särskilt krävande jobb som president i USA. ‘

Trump, som är känd för att vara förtjust i snabbmat, antagen till Oz att han tar droger för att behandla högt kolesterol.

Han berättade för läkaren att han, precis som många andra amerikaner, vill gå ner i vikt. Trump är 1,9 meter lång, (6 fot 3 tum) och väger 107 kilo (236 pund). Han är överviktig av medicinska normer.

Men det är Trump som har föreslagit att Hillary Clinton inte har styrka och uthållighet att vara president.

Clinton mocked hur Trump avslöjade hans medicinska tillstånd genom att dyka upp på en TV-show på dagtid och kallade honom en ‘showman’.

En ny New York Times / CBS News poll av sannolika väljare visar Clinton och Trump nacke och nacke på 42 procent i en fyrvägsserie med libertarian Gary Johnson och Green Party kandidat Jill Stein.

Trump har ständigt vunnit mark på Clinton i opinionsundersökningarna nyligen och RealClearPolitics pollingmedel visar att Trump kantar ut Clinton i de viktigaste politiska stridsområdena Florida och Ohio.

Trump är närmare, säger talesman Jason Miller. ‘Efter att ha framgångsrikt erhållit president Obamas födelsebevis när andra inte kunde,
gå ner 1 kg i veckan Antag Obama var född i U
tror Trump att president Obama föddes i USA.’