gå ner 10 kilo Ann Arbor s Papa Romano s för att stänga lördag på grund av ‘brist på verksamhet’

gå ner i vikt styrketräning Ann Arbor s Papa Romano s för att stänga lördag på grund av ‘brist på verksamhet’

Washtenaw County endast Papa Romano pizza franchise, som ligger på Eisenhower Parkway i köpcentret Cranbrook Village i Ann Arbor, planerar att stänga på lördag efter en nedslående försäljning.

Ägare Jim och Tony Wampler öppnade butiken i september 2007, men sa att de helt enkelt inte kunde sälja tillräckligt med pizzor i Ann Arbor.

avslutar för brist på verksamhet, sade Tony Wampler. en kombination av allting. Platsen och matmarknaden i Ann Arbor är ganska mättad som den är. sa att affären har en stor kunddatabas, men folk verkar inte beställa pizza så ofta som de gör på andra platser i Papa Romano.

en annan stad, kanske du ser samma kunder en eller två gånger i veckan, förklarade han. se våra kunder en gång i veckan. Ann Arbor har fem gånger så många ställen att äta, så det är svårt här ute. sa att de inte har några planer på att öppna en annan plats i Ann Arbor inom en snar framtid.

Tom Goldberg, en ägare till Cranbrook Village köpcentrum, som är förankrad av Whole Foods, sa att han kom överens med ägarna ungefär sex månader sedan att platsen inte slog försäljningsnumren som behövdes för att överleva.

mycket konkurrens på pizzaområdet, så vi kom överens frivilligt att gå vidare från varandra, sa han.

Nu marknadsför han cirka 1 500 kvadratmeter utrymme och har många potentiella tillämpningar. Han sa att han överväger både restaurang- och detaljhandeln.

säg under de närmaste månaderna vet vi vem den nya hyresgästen är, sa han.

Papa Romano grundades 1970 i Southfield. Det finns 36 platser i Michigan och en plats i Colorado.

ha! Jag missade titeln tänker det sade Romanos att stänga på grund av brist på smak smaklös sås på kartong.

Jag hatar hat hatar när något går i konkurs, men även jag, någon som beställer pizza minst två gånger i veckan, raderade dem från mina pizza länkar på min dator efter en erfarenhet av dem.

Tråkigt att se ekonomin slå så hårt. Men på flipsidan har det bara några människor som inte har det så. Jag fattade beslutet i år att bara äta hemma. Ingen snabbmat, inga resturaunts. Bara lagar för mig själv. Kommer det att få min favorit-koniska ö att stänga? Jag tvivlar på det men då igen, vem vet. Det handlar inte bara om pengarna men det är en stor del. Det handlar också om kvalitet. Och för att vara ärlig har matkvaliteten i Ann Arbor resturaunts sjunkit stadigt sedan 80-talet. Inte säkert varför, kanske sänkte förväntningarna eller det ökade behovet av bord, men i alla händelser kan någon annan beställa min andel resturauntmat i år. Jag tar av året. Fred
gå ner 10 kilo Ann Arbor s Papa Romano s för att stänga lördag på grund av 'brist på verksamhet'