gå ner 15 kg Anthony s diet plan är rankad

gå ner i vikt hemma Anthony s diet plan är rankad

ROCKFORD (WREX) Andrea säger, ‘Jag ville ta bilder med mina barn eftersom jag inte hade gjort det på länge. Jag tog bilderna men jag ville inte vara en del av det och det var inte rättvist för mig eller rättvist för dem. ‘Andrea gick med i OFS: s Health Management Resources diet i mars och nu ser hon resultat. ‘Jag har förlorat 80 pund!’ Andrea förklarar, ‘Jag känner mig som en annan person, en bättre person. En bättre version av mig själv. ‘Planen är erkänd som den snabbaste viktminskningsdieten i Amerika av USA News och World Report. Det här 3-åriga programmet har hjälpt mer än 120 personer lokalt. Inspelning av 12 patienter förlorar mer än 100 pounds vardera. Den första varar ca 3 månader och kräver att man skämtar med måltider och förberedda middagar. Schafer förklarar: ‘Det är övervakat av kliniker, så det är perfekt för personer som har kroniska hälsotillstånd som diabetes, höft knäproblem, högt blodtryck och högt kolesterol. ‘Fas två avviker från andra dieter. Den här kosten fungerar för att skämma bort sina produkter.’ Vi fokuserar mer på att du går av och ersätter måltiden och lär dig hur det passar in i din livsstil. ‘Schafer tillägger, ‘Och för att inte få tillbaka vikten.’
gå ner 15 kg Anthony s diet plan är rankad