gå ner 5 kg på 2 veckor Använd dina ögon för att gå ner i vikt enkelt

isbergssallad kalorier Använd dina ögon för att gå ner i vikt enkelt

Du hör ofta frasen ‘att se är att tro’. Vad betyder detta för dig? Kanske tolkar du det som ett behov av att se något personligen innan du tror att det är sant. Å andra sidan kan du förstå en djupare implikation; att genom att se något livligt i ditt sinne ‘börjar du att tro på sin sanning.

I själva verket kan båda dessa synpunkter ses som korrekta, eftersom de i sig dikterar ditt eget personliga resultat. Man måste säga att man i sig är negativ medan den andra har potential att bana väg till framgång.

Om du är av tanken att du måste se den för att tro på det, väntar du tills du ser ‘det’ händer innan du spenderar några ansträngningar. det är en slags ‘Jag vill inte slösa min tid’ eller ‘Jag vill inte få min förhoppning och sedan bli låt’ attityd. Okej, så du får inte ont, men du gör inte t framsteg heller, denna inställning uppför väggar runt ditt liv och håller dig inuti dem. Ditt liv blir en progression av samma gamla tankar, samma gamla vanor och samma gamla utfall.

Om du å andra sidan tillåter dig att drömma och verkligen föreställa dig det du vill, skapar du effektivt en känslomässig koppling till det målet, en förväntan om att den kommer att uppstå. När du ser något och samtidigt finns en associerad känslomässig koppling till det kommer du att drivas i den riktningen som om den är av en mycket kraftfull kraft. Det är som om du surfar på vågens kröna. Dina tankar och känslor, när de justeras på det här sättet, fungerar som en ström för att svepa dig framåt.

När det gäller viktminskning är det viktigt att erkänna effekten av både dina känslor och din mentala bild. Många (om inte de flesta) nutritionists uppskattar att cirka 75% av över äta orsakas av känslor. Vissa skulle säga att nära 100% av över äta kan hänföras till känslomässiga samband. Oavsett vilken procentandel du tror att det är,
gå ner 5 kg på 2 veckor Använd dina ögon för att gå ner i vikt enkelt
tror jag att alla kommer att hålla med om att det är ganska högt och sålunda kommer att uppskatta att om du bara kunde ‘lossa’ de känslorna från äta, bör du finna att du kommer att gå ner i vikt lika lätt som shelling ärter.

Dina känslor och din mentala bildning tenderar att vara bundna ihop; de kopplar samman och varje påverkan på den andra. Det är inte en envägsgata utan ett tvåvägs dynamiskt flöde av bilder och känslor. När du förstår sanningen i detta uttalande kan du utan tvekan uppskatta hur dina ögon kan användas för att hjälpa dig att gå ner i vikt lätt. En uppgift som utan tvekan verkade tidigare så svårt, om inte omöjligt, blir det plötsligt mycket enklare.

Det är viktigt att skapa bilder i ditt sinne ‘ögat på dig själv som du vill vara. När du gör det känner du dig nästan omedelbar lyft i dina känslor. Du kan känna dina ögon och dina känslor svepas ihop tillsammans.

Om du inte tror på mig, kör ett snabbtest. Stäng dina ögon och se själv att du tittar på din frumpiest och fetaste, tänk på att dina kläder inte passar mycket bra och till och med känna sig obekväma. Fråga dig själv hur känner du? fortfarande med dina ögon stängda, flytta den bilden till ena sidan av dig och ersätt den med en klar klar bild av en super, frisk, slank, sensuell och sexig ny du. Fråga dig själv ‘hur mår du?’

Jag skulle satsa på att även om du inte läste några ögonblick innan du läste de få orden i sista stycket var du medveten om att dina känslor utlöses och förändras. Och så nu kan du uppskatta mer fullständigt hur mycket viktigt det är för dig att låta dig själv gå ner i vikt enkelt genom att tänka sig att vara smal, hälsosam och glad. Som du ser det skapar du en känslomässig bilaga som låter dig tro det. Du kan faktiskt gå ner i vikt genom att ‘se dig själv smal’. Vill du ta reda på hur hypnos kan hjälpa dig att visualisera mer effektivt? Ta en gratis hypnos mp3 från min hemsida.
gå ner 5 kg på 2 veckor Använd dina ögon för att gå ner i vikt enkelt