gå ner i vikt Andrea Green tar sin omvandling till TV

gå ner i vikt snabbt piller Andrea Green tar sin omvandling till TV

Det började med en ny mentalitet, och hon har inte tittat på sin resa som har varit lika imponerande fysiskt.

Den fysiska omvandlingen var anmärkningsvärd, och folk märkte. Hon blev ofta frågad hur hon gjorde det, och många gånger kom det från andra som kämpade med fetma och / eller låg självkänsla. Grön insåg att hon ville göra skillnad i andras liv också. En lärare vid College of the North Atlantic säger att hon går igenom vad hon lärde sig, gick hand i hand med hur hon bodde.

‘Jag är en fast troende på allt du vet och lär dig, det är ditt ansvar att överföra det till dina medmänniskor’, sa hon. ‘Jag hörde ett citat en gång som något liknande,’ Det är inte vad du kan åstadkomma, men vad du kan hjälpa andra människor att åstadkomma det är den sanna måtten på en man. ‘

Green såg en annons på Rogers TV där folk kunde pitcha visa idéer, så hon gjorde just det. Det godkändes. Idéerna bildades, och filmen började. Premieren är måndag, och de åtta episoderna ‘Transform U’ kommer att ha en ny show vartannat vecka.

Det följer den offentliga Facebook-sidan ‘Andreas Transformation’,
gå ner i vikt Andrea Green tar sin omvandling till TV
hon började i hopp om att hjälpa och inspirera andra.

Hennes totala viktminskning närmar sig 140 pounds, något hon har kunnat bibehålla under de senaste två åren. Hon har sedan började springa, sluta röka, och till och med avslutat sin första triathlon i sommar.

Utställningen ger en ny titt på hennes resa, de saker som har fungerat för henne. Hon säger att det är ett trekantigt tillvägagångssätt, ‘känna det, bränna det och forma det.’ Det är positivt tänkande, att äta hälsosamt och träna.

Green sade showen är både kul och pedagogisk, och hon är mycket nöjd med hur det visade sig. Hon hoppas att hon kan inspirera de som behöver gå ner i vikt eller människor som vill förändra sin livsstil.

‘Jag vet hur hjälplös Ifelt, och jag vet att jag kämpade,’ sa hon. ‘Jag såg på så många felaktiga ställen att hitta svar på det här. Nu när jag lärde mig vad jag behövde göra och vad som fungerade för mig, ville jag dela det med andra människor.’
gå ner i vikt Andrea Green tar sin omvandling till TV