gå ner i vikt crosstrainer Ann Arbor kvinna vänder passionen för balsal dansar in till affärer

viktminskning tabletter Ann Arbor kvinna vänder passionen för balsal dansar in till affärer

Ägare Ashleigh Alarcon säger att hon hade en passion för dans sedan hon var barn. Hon studerade kran och jazz i sin ungdom och upptäckte Salsa dansar på college. blev kär, säger hon, min passion för detta går längre än mina personliga mål och glädje. Ägare av fotnoter Ashleigh Alarcon.

Foto med tillstånd av Fotnoter

Hennes dansstudio, Fotnoter, höll sin stora öppning i januari. Genom amerikanska balsalklasser hoppas Alarcon att göra det möjligt för sina elever att träffa nya människor, förbättra sitt äktenskap, gå ner i vikt, bygga självkänsla eller bara prova något nytt. Studion erbjuder privata grupplektioner och öppna danspartier.

Alarcon säger att balsal dans blir populärare i Ann Arbor, och att fler och fler dansmöjligheter uppstår av den anledningen.

dans är så populär av så många olika anledningar. De har tagit balsal dans igen till liv på ett sätt som gjorde människor uppskattande och nyfiken på vad vi, instruktörer / yrkesverksamma gör. Men varför folk tar balsalans lektioner och håller sig med dem är helt annorlunda än vad de visar höjdpunkten. minns tillbaka till när hon började ta balsal lektioner.

Jag älskade personligen om mina lektioner när jag först började var det faktum att det var min ‘mig tid’. Jag kunde gå in och glömma arbete och min att göra lista och fokusera verkligen på att släppa, lära mig något jag älskar och stressar. För andra är det för de sociala förmånerna som att skapa nya vänner,
gå ner i vikt crosstrainer Ann Arbor kvinna vänder passionen för balsal dansar in till affärer
återuppta ett äktenskap eller få mer självförtroende.

Alarcon sa att balsalsdans har hälsofördelar också, bland annat att öka energi, minska depression, förbättra flexibilitet och hjälpa till att gå ner i vikt.

Alarcon deltog i en liten konstskola i Chicago, International Academy of Design and Technology, och studerade merchandise management. Efter att ha fått en kandidatexamen 2005 flyttade hon till Ann Arbor för att klara en lokal kvinnas boutique och plockade upp balsalsdans som en hobby. Hon började träna som instruktör och bestämde sig för att öppna sin egen studio i vinter.

ja, jag är en av de människor som de kallar galen för att ge upp sitt jobb att följa en passion. Men jag vill inte ha det på något annat sätt, säger Alarcon. ‘Jag har blivit välsignad med möjlighet till en livstid och det skulle vara galet för mig att inte ha tagit det här stödet och dela det jag har så mycket passion för. Hyr ut 3 300 kvadratmeter danshall på 4531 Concourse Drive, som är avstängd State Street cirka en mil söder om I 94. Företagets webbplats ger information om klasstider och erbjudanden.

Jag hade alltid velat göra dansen, tog några lektioner några år tillbaka på Grottaklubben över på Stadium på tisdagskvällar. Roligare än jag någonsin föreställt mig. Att Motown musik är fantastisk att titta på, ett fantastiskt datum och givande för din mentala hälsa. Nu behövs det fler ställen att göra det. Ett liveband eller enastående DJ,
gå ner i vikt crosstrainer Ann Arbor kvinna vänder passionen för balsal dansar in till affärer
ett stort dansgolv och en kunnig deltagare. Gör dans lite Jag hoppas att hon kommer att lära sig lite dansdans också. Det är en bra mellanprodukt för dem som försöker få sitt mod att komma med.