gå ner i vikt promenader Angi skär ut diet soda och skräpmat

gå ner i vikt löpning Angi skär ut diet soda och skräpmat

Det var bara en vecka sedan att Angi Gonzalez träffade registrerad dietist Lara Metz i vårt lunchrum. De jobbar tillsammans som en del av vår 30 Days 2 Different Ways utmaning.

Från deras första konversation blev det klart att Angi var tvungen att gå igenom hennes ktichen och bli av med diet soda hon älskar så mycket och skräpmat.

‘OK, så jag antar att du kan kalla det här mina smutsiga lilla hemligheten. Det är här jag håller hela min diet soda,’ säger Angi. ‘Så jag har alla sorters slag. Ginger ale, Dietdrup, Diet Ginger Ale Canadian Dry, men min största vice är Diet Sunkist, som jag för närvarande är ute av just nu.’

‘Så de artificiella sötningsmedel kan lura dina smaklökar’, säger Lara. ‘De’ är hundratals gånger tusen gånger sötare än socker och det kan faktiskt lura dina smaklökar för att tro att det är vad sockret ska smaka på.

‘Det var egentligen inte så illa som jag trodde att det skulle vara, speciellt med ersättning av mousserande vatten’, säger Angi. ‘Bara för att när jag behövde det extra, du vet, lust eller karbonatisering, det var där med lite lite smak. ‘

Angi fick också gå igenom hennes skafferi och kasta ut skräpet.

‘En hel del chips,’ säger Angi. ‘Det här är mitt skivbräda. Så jag har pretzels, jag har två påsar, inte en, men två påsar med tortilla chips och Doritos.

‘Jag älskar att laga efterrätter,’ tillägger hon. ‘Så vi har lite brownies, vi har lite bröd, vi har mer muffins som jag kan baka.’

‘Du’ går till mataffären, du var programmerad, ‘OK, jag ska köpa mina chips och min läsk’ och det är vad Angi köper. Och över natten har du gjort de här stora förändringarna, säger Lara. ‘Just nu har du befogenhet att göra bättre val.’

Inom några dagar efter att ha skurit soda såg våra medarbetare en förändring i Angi.

‘De hade inte sett mig om några dagar och var som’ Du ser väldigt bra ut idag ‘och jag var som’ Det finns bara en sak jag har förändrat och. ” Angi säger.

‘Jag älskar att du kommer vara ambassadör här nu för hälsa och välbefinnande’, säger Lara.

Det är sant. Jag tog Angi ifrågasätter vår kollega Ericks val av mellanmål.

‘Erick, du vet, det är fullt av socker där,’ säger hon. ‘Kanske skulle vatten vara bra.’

Angi har också börjat följa Lara s råd för att handla omkretsen i mataffären.

Färskvarorna kommer att ligga i omkretsen, köttet, fisken, fjäderfäet, mjölkgången, säger Lara.

Men dessa 30 dagar handlar inte bara om att fixa Angis diet.

‘Vad jag gör med dig försöker ta upp mat och hela Angi-bilden, ditt beteende, din livsstil’, säger Angi. ‘Det är ett stort pussel, och vi’ sätter ihop bitarna ‘.
gå ner i vikt promenader Angi skär ut diet soda och skräpmat