gå ner snabbt i vikt på en vecka Anpassa kost för att passa ditt liv

gå ner 5 kilo på en vecka Anpassa kost för att passa ditt liv

Det är vad som finns i No Fad Diet: En personlig plan för hälsosam viktminskning (Clarkson Potter, 24,95 dollar), av American Heart Association. Det är en bok som använder diagram och strategier för målsättning för att hjälpa dig att förstå dina egna ätmönster och näringsbehov och levererar sedan måltidsplaner och recept för att hjälpa till att uppnå dina mål.

Det är AHAs svar på fetmakrisen mot amerikanerna, där äntligen räknas, är 65 procent av befolkningen överviktig och en tredjedel obese.

Hon läste igenom boken när hon cyklade sin stationära cykel. Och vad hon läste var många av hennes egna ord de saker hon har sagt till patienterna i åratal talat tillbaka till henne. Eftersom det inte finns något magiskt piller eller snabbkorrigering, säger hon.

‘Det här är inte en dietbok, säger hon.’ Det här är en livsstilsplan. ‘

Boken börjar med en självbedömning i de första kapitlen för att hjälpa läsarna att räkna ut sina matvanor, beräkna hur mycket vikt de verkligen behöver förlora och klara sig med fitnessmål med hjälp av diagram och matdagboksloggar. Det ser på sätt att göra kalorierna i mindre än de som spenderas genom träning, och ett diagram tillhandahålls för att beräkna hur många färre kalorier du borde äta varje dag för att gå ner i vikt.

Tre viktminskningsstrategier följer: Växla och byta tillvägagångssätt, som ersätter låg kalori för högkalorivaror. 75 procentlösningen, som trimmer 25 procent från dina portioner; och American Heart Association Menu Plans, en tvåveckorsplan för dem som föredrar ett definierat program.

Läsare uppmanas att välja den som passar deras livsstil och personlighetstyp.

Recept 200 som uppfyller American Heart Association dietary guidelines fylla i resten av boken, med en mängd olika aptitretare, soppor, sallader, huvudrätter, bröd och frukost och ja, desserter.

Inga större livsmedelsgrupper elimineras och ‘det gör det inte att du lider genom omöjliga sätt att äta’, säger hon.

Mayette säger att den här planen fungerar med dagens livsstil. Människor idag lever livet på farten, de kommer att äta ute. De kommer att handla regelbundna stormarknader. De kommer att spendera semester runt ett matbord.
gå ner snabbt i vikt på en vecka Anpassa kost för att passa ditt liv