hur många kalorier är ett kilo Ann Arbor skolans tjänstemän anser att alternativen är att skära busservice för gymnasieelever

hur går man ner i vikt utan att träna Ann Arbor skolans tjänstemän anser att alternativen är att skära busservice för gymnasieelever

Huron High School-studenter går till deras bussar efter skolan på fredag ​​eftermiddag. Budgeten kräver att alla bussar för högskolestudenter höjs under hösten, men skolstyrelsen tittar på andra alternativ.

Förvaltare presenterades med ett antal alternativ för att uppnå $ 1.482 miljoner i besparingar som skulle komma från att eliminera busstransporter och skolbussar för gymnasieskolor. På listan över alternativa lösningar genomfördes en styrelsepolitik som kräver en halv mil ‘walk zone’ ‘runt busshållplatser, vilket innebär att det borde finnas minst en halv mil mellan två stoppplatser. Att tillämpa politiken skulle spara distriktet cirka 500 000 dollar.

Interim Superintendent Robert Allen sade distriktsadministratörer var inte medvetna om att styrelsepolitiken inte följdes och gjorde den bästa rekommendationen till styrelsen.

antagandet var all sådan politik som verkställdes, sa Allen. vi gick tillbaka och tittade på avståndet mellan stoppen, vi hittade några inkonsekvenser, så att det som utlöstes, gå tillbaka och titta på allt och se var vi kan göra det mer konsekvent. De andra lösningarna som Allen föreslog vid fredagsmötet var:

Att eliminera middagstimme transport, vilket skulle resultera i att morgonbarnsarbetare inte kommer hem och eftermiddagskollegrar inte kommer till skolan, en besparing på 400 000 dollar.

Förbättra promenadområdet kring skolbyggnader från 1,5 mil till 2 mil, vilket innebär att elever som bor inom två mil från skolan inte skulle få busstrafik. Det skulle spara $ 800.000.

Med ett gemensamt busshållplats för ett större område, i stället för flera busshållplatser i det området, vilket skulle spara cirka 670 000 dollar, inklusive bränsle.

Förvaltare presenterades också med en plan av administratörer att lägga till 7,2 heltidspositioner tillbaka i budgeten för att bidra till att begränsa ökningen av klassstorlekar. Det nuvarande budgetförslaget innefattar att eliminera 70 heltidspositioner.

Inga slutliga beslut för att inkludera förslagen i den föreslagna budgeten gjordes fredag ​​under studieperioden. Styrelseledamöterna kommer att rösta på den föreslagna budgeten på onsdag. Mötet innehöll också en diskussion om möjliga inkomstförare.

Administratörer sade att föräldrar redan är skyldiga att vara med sina kindergartners vid busshållplatsen när eleverna hämtas och släpps,
hur många kalorier är ett kilo Ann Arbor skolans tjänstemän anser att alternativen är att skära busservice för gymnasieelever
så eliminering av transport för den gruppen skulle inte påverka så många familjer. Omkring 228 studenter använder dessa tjänster, sade tjänstemän.

Distrikts talesman Liz Margolis sade att utöka promenadzonen kring skolbyggnader skulle få större effekt på grundskolestudenter än någon annan grupp. Hon uppskattade 50 procent av grundskolestudenter, 30 procent av gymnasieelever och 20 procent av gymnasieelever skulle påverkas.

Förvaltningsman Andy Thomas var bland styrelseledamöterna som sa att de ville ha mer data att basera sitt beslut på. Han sa att han ville att styrelseledamöterna skulle meddela en stor förändring av transporten skulle komma i september 2012 istället för september 2011 och ta ett år för att ta reda på vad de bästa alternativen skulle vara.

mycket utrymme för diskussion och räkna ut några tillvägagångssätt för detta men jag är inte allt som är bekväm med att försöka genomföra detta i tre månader från nu, sa Thomas.

Styrelsens ordförande Deb Mexicotte sade att en av anledningarna till att hon ursprungligen var bekväm med skuren till gymnasiet var på grund av de olika sätten gymnasieelever kan komma till skolan.

Mexicotte betonade att hon definitivt inte behövde överväga dessa typer av nedskärningar och de möjliga effekterna de kunde ha på distriktets framtid.

rädd för att döden av denna budget, jag skrämde till staten (regeringen) och jag blev rädd för att döda fondens kapital, sade Mexicotte.

En del av frågan om att göra budgetplaner är osäkerheten om exakt vilken finansiering av lokala distrikt som är i linje för att komma från staten.

Statlig lagstiftare godkände en skolstödsbudget förra veckan som innehöll en ny $ 300 per elevskärning, en $ 170 per elevskärning från förra året som inte återställdes och ett antal bestämmelser för att återställa $ 100 per elev i finansiering. Pensionskostnaderna förväntas öka med 230 dollar per elev, men den lagstiftning som lagts av lagstiftaren gör det möjligt för en gång $ 100 per elev att öka finansieringen för att hjälpa till med pensionskostnader.

Om Ann Arbor skoldistrikt skulle kvalificera sig för $ 100 per elevförhöjning för att möta statens bästa praxis skulle det innebära att cirka 1,4 miljoner dollar skulle komma tillbaka till distriktet. Pensionsavgiften innebär att distriktet kommer att få cirka 2,6 miljoner dollar tillbaka från staten.

Allen sa att han förstod statens motivation att erbjuda dessa betalningar till distrikt, men sade att han var oroad över att detaljerna faktiskt kunde hindra distrikt som Ann Arbor från att skörda sina fördelar.

se andan av vad de försöker göra men det finns några detaljer där jag inte vill att de ska straffa distrikt som har gått längre än vad de föreslår, sa han.

Skolstransporter krävs inte enligt lag, utom i smala omständigheter, men allmän skolgång är. Varje skoldistrikt får ett fast belopp per elev. Därför är varje dollar som spenderas på transport en dollar borttagen från klassrummet. Om du skulle välja mellan de två, skulle du offra klassrummet för busssystemet,
hur många kalorier är ett kilo Ann Arbor skolans tjänstemän anser att alternativen är att skära busservice för gymnasieelever
eller skulle du offra bussystemet för att förbättra vad som händer i klassrummet?