kosttillskott viktminskning Anthony Anderson bedövas

äppelcidervinäger viktminskning Anthony Anderson bedövas

Skådespelaren Anthony Anderson kämpar fortfarande för att komma till rätta med sitt nya utseende efter att ha förlorat över 50 pund (22,6 kg).

Transformers stjärnan, som lider av typ 2-diabetes, bestämde sig för att kasta sig efter att ha tappat vågorna på 122 pounds (270 pounds) och först nyligen har han insett hur överviktig han var.

Under ett senare utseende på Amerikas Arsenio Hall Show, förklarade han: ‘Jag har förlorat 52 pund. Det är två småbarn. Vid min tungaste var jag 270 pund och jag är bara 5 ’10’ ‘och jag trodde aldrig att jag var fet. Jag tittade alltid på spegeln och var som, ‘Du är husky.’

‘Jag gjorde alltid saker som jag inte trodde att feta människor fick göra, jag kunde göra splittringen, jag kunde stå på ena sidan, jag kunde dunka en basket, jag kunde springa tre mil i taget utan att ha hjärtattack .

‘Jag har aldrig sett mig själv som tjock tills jag började förlora vikten och när jag förlorade mina första 30 pund så råkade jag bara se mig själv på en spegel när jag tittade på det nya jagets reflektion och jag var som’ Jag var en tjock morfker. ‘Jag hade ingen nacke och mina ögon såg ut som om de alltid var stängda.’
kosttillskott viktminskning Anthony Anderson bedövas