normalt kaloriintag Anne Hathaway s oatmeal pasta krasch diet och 10 andra som förlorade vikt för film roller

äppelcidervinäger viktminskning Anne Hathaway s oatmeal pasta krasch diet och 10 andra som förlorade vikt för film roller

Google måste säkert få ett träningspass efter att Anne Hathaway avslöjade att hon förlorade 25 pund för sin roll i Les Miserables genom att bara äta havremjölpasta. Fortsätt att klicka för att se bilder: Anne Hathaway havremjölpasta kraschdiet och 10 andra som gick ner i vikt för filmroller. ‘Anne Hathaway förlorade 25 pund för att spela den konsumtiva Fantine i Les Miserables. Måste vara tvångssituerad om tanken var att titta nära döden , Hathaway, 30, berättade för Vogue i december-utgåvan. Klicka på nästa foto för att se hur hon gjorde det. ‘>

Anne Hathaway förlorade 25 pund för att spela den konsumtiva Fantine i Les Miserables. var tvungen att tänka på att tanken var att se nära döden, Hathaway, 30, berättade för Vogue i december-numret. Klicka på nästa foto för att se hur hon gjorde det. ‘Hathaway först förlorade 10 pund innan filmen började, sedan ytterligare 15 pund under skottet genom att bara äta två tunna bitar havremjölpasta och inget annat varje dag. Skriv orden i Google , och du får recept för havremjölpasta för blöjautslag, solbränna och ansiktsbehandlingar men inte för havremjölpasta. ‘>

Hathaway förlorade först 10 pund innan filmen började, sedan ytterligare 15 pund under skottet genom att bara äta två tunna bitar havremjölpasta och inget annat varje dag. Skriv in orden i Google, och du får recept på havremjölpasta för blöjautslag, solbränna och ansiktsbehandlingar men inte för havremjölpasta. ‘Natalie Portman: Black Swan

Natalie Portman förlorade 20 pund för sin roll som en ballerina i Black Swan, för vilken hon vann en Oscar. Klicka på nästa foto för att se hur hon gjorde det. ‘>

Natalie Portman: Black Swan

Natalie Portman förlorade 20 pund för sin roll som en ballerina i Black Swan, för vilken hon vann en Oscar. Klicka på nästa foto för att se hur hon gjorde det. ‘Natalie Portman: Black Swan

För Portman var det träningen som påverkade henne mer än några förändringar i hennes diet. hade aldrig fått så mycket träning att göra fem till åtta timmar om dagen var verkligen en utmaning, påminner hon om. ‘>

Natalie Portman: Black Swan

För Portman var det träningen som påverkade henne mer än några förändringar i hennes diet. hade aldrig fått så mycket träning att göra fem till åtta timmar om dagen var verkligen en utmaning, påminner hon om. ‘Matthew McConaughey: Dallas Buyers Club (kommer att släppas 2013)

Matthew McConaughey har förlorat minst 30 pund på en vätska endast diet som förberedelse för att skjuta The Dallas Buyers Club, där han spelar en HIV-positiv patient. ‘>

Matthew McConaughey: Dallas Buyers Club (kommer att släppas 2013)

Matthew McConaughey har förlorat minst 30 pund på en vätska enda diet som förberedelse för att skjuta The Dallas Buyers Club, där han spelar en HIV-positiv patient. ‘Matthew McConaughey: Dallas Buyers Club (kommer att släppas 2013)

tar ett tag för din kropp att förstå att den måste mata sig av sig själv och att du inte kommer att ge det något annat från utsidan, berättade McConaughey för Larry King. ‘>
normalt kaloriintag Anne Hathaway s oatmeal pasta krasch diet och 10 andra som förlorade vikt för film roller