tabletter för att gå ner i vikt Anledningen till att du kämpar för att gå ner i vikt

smoothie gå ner i vikt Anledningen till att du kämpar för att gå ner i vikt

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Så varför lyckas vi inte när vi försöker gå ner i vikt? Och hur kan vi ändra det här?

1. Problemet med den här långa tiden är att människor inte tycker om att känna sig begränsade, och faktiskt när de gör det, fokuserar de psykologiskt uppmärksamheten på begränsningen och som en sådan främjar sig själva att de vill ha den exakta maten de undviker.

Och detta är den enkla anledningen att de flesta dieter misslyckas på lång sikt. Begränsningen kan inte vara för evigt och efter en tid återvänder vi alla till våra gamla, djupt förankrade matvanor och beteende som i sista hand återvinner någon vikt som vi framgångsrikt har förlorat.

I sin tur är den enda lösningen att begå sig till kostregimer där vi inte känner oss alltför begränsade om det ingår regelbundna ‘fuskar’, behandlar eller framgångsrikt innehåller sociala ätande och speciella tillfällen.

2. Vi är antingen ‘off’ eller ‘on’ Idén att börja varje vecka ‘vara bra’ eller starta ett nytt dietprogram varje måndag låter sig vara en dietcykel där vi antingen är på eller av en viss diet.

Denna dietcykel betyder inte bara att vi aldrig uppnår långsiktiga hållbara resultat men den ständiga processen att förlora några kilo och sedan återfå dem har en signifikant inverkan på vår ämnesomsättning på lång sikt.
tabletter för att gå ner i vikt Anledningen till att du kämpar för att gå ner i vikt