träningsprogram viktminskning Anslutande med änglar

gå ner i vikt på 2 veckor Anslutande med änglar

Är du svårt att hitta livet? Kämpar du med problem, kanske ekonomiskt eller emotionellt? Om så är fallet, vem lutar du på? Din partner, familj eller vänner?

Eller kanske du når ut till dina skyddsänglar, eftersom fler och fler människor gör det idag. Även i våra mörkaste ögonblick är vi inte ensamma, dessa speciella guider finns där för att hjälpa och skydda oss och släta vår väg genom livet, säger Mariel Clarke, en andlig facilitator och lärarutbildare som utför ängelläkningskurser i Galway.

skyddsänglar är våra närmaste följeslagare tillsammans med de många miljoner änglar som har en planetarisk verklighet, säger hon. är inget korrekt sätt att uppfatta änglar. De är här för att hjälpa oss att höja vår kärleksfulla förståelse och de ansluter sig till oss på högsta nivå där vi kan fungera. Änglar är med oss ​​om vi tror på dem eller inte. Deras närvaro är djupt uppmuntrande bara den hjälpande hand som många av oss har bett om.

är alltid här runt oss, även om de inte kan ingripa om vi inte specifikt ber dem att hjälpa oss. Det är ditt beslut om du går genom dörren eller går förbi den. Huruvida ditt behov är att hitta ett kärleksfullt förhållande, för att få överflöd och framgång i ditt liv, för att klargöra dina förhoppningar och drömmar inför framtiden, att hitta styrka, mod eller befogenhet att bekämpa dina strider eller hitta självläkning, inre fred och lugn änglar kan ge dig kärleksfull hjälp. Fråga och det kommer att ges. fulländning

Hon tror att vår skyddsänglar alltid är med oss, och skickar kärlek, medkänsla och uppmuntran. skyddsängel håller visionen om vår gudomliga perfektion och påminner dig om detta hela tiden. Han viskar till dig om harmoni, sanning och integritet. Om du inte kan lösa ett problem, håller din ängel visionen för det högsta resultatet som gör det möjligt för dig att uppnå det. Men dåligt tror du att du beter sig, din ängel älskar dig ovillkorligt. Din ängel är utsedd till dig vid födseln och stannar med dig som utvecklas när du utvecklas.

vill hjälpa dig men under andlig lag kan det inte göra om du inte frågar. Din ängel största glädje är att släta ditt liv. Ingen uppgift är för liten eller för stor för din ängel att göra. Till exempel hjälper han dig att handla för perfekta gåvor, köra säkert eller presentera dig för någon som kan hjälpa dig. Din skyddsängel ger synkroniteter och möten i ditt liv. Om det inte är ditt öde att lida eller din tid att dö ska din vaktänglar komma in och rädda dig. De kan bara känna sig så nära som du tillåter dem att. Ofta kan de inte komma igenom våra känslors turbulenta vibrationer för att nå oss och utveckla oss som de vill. kommer att bidra till att få nya och bättre saker i ditt liv, skisserar hon. De hjälper dig dagligen, timme till timme, minut för minut för att släta ditt liv om du ber om hjälp. Få vana att be om små saker och stora saker och du kommer att bli förvånad över resultaten, säger hon.

om du vill fråga dina änglar för att låta dina förfrågningar komma från ett lugnt, centrerat och fridfullt utrymme i dig. Fråga att det kommer att finnas ett svar. Lita på att hjälp är där och det kommer att bli. känsla

Änglarna ansluter sig till oss på olika sätt. En bild kan blinka i våra sinnen som kommer att innehålla lösningen till vilket problem som helst som berör oss, eller ibland har vi en sjätte känsla om något eller vid andra tillfällen kommer det att vara en klar tanke,
träningsprogram viktminskning Anslutande med änglar
idé eller inre kunskap.

måste lyssna Din uppgift är att vara öppen och mottaglig. Svaren kommer. Änglarna kommer att ge de perfekta svaren på dig på det perfekta sättet. Änglar använder synkronisitet och tillfällighet för att ge dig signaler om din livsstil och deras närvaro. Du kan be din ängel att få sin närvaro att känna på ett fysiskt sätt. Vissa människor känner bokstavligen en hand på dem så fysiskt att de tror att det är mänskligt och när de öppnar sina ögon, är de ofta chockade över att finna att det inte finns någon där.

Andra gånger är känslan som din ängel ger dig, mer subtil, en vinge på en vinge mot din arm, en sval vind på ditt ansikte, ett par parfymer, en plötslig känsla av fred eller kärlek eller en känsla av att bli vikad med vingar. Ofta är ögonblicket illusionärt och sekunder senare är du kvar och undrar om du föreställde dig det. Håll alltid ögonblicket i ditt hjärta, eftersom din ängel har försökt svårt att ge dig den erfarenheten så att du kan känna till hans närvaro. Vet att änglar är runt omkring dig. De kommer att trösta dig när du behöver hjälp. Om du är öppen för deras beröring kommer du att känna det som de läker och hjälper dig. säger meditation och visualisering är bra sätt att vårda relationer med våra änglar. Hon rekommenderar att människor fortfarande har sina sinnen på vilket sätt de tycker bäst, till exempel att skapa ett heligt utrymme eller spela mild musik. I stillheten kan du ansluta och lyssna på dina ängels vägledning och uppmaningar, behåller hon.

Ms Clarke hävdar att det finns fem sätt att veta att dina änglar är med dig. Hitta en liten vit fjäder. Detta indikerar att du är på rätt väg. En dörr har öppnat för dig i ditt liv och det är troligt att du är din skyddsängel som innebär godkännande för vad du gör. Du kommer nog fortsätt att lukta samma doft från tid till annan eller kanske när du pratar med din ängel.

2. Ett starkt ljus eller färg i ditt sinne. När du har stängt dina ögon och frågat om ängslig hjälp kan du få en plötslig blixt i ditt sinne. Det kan tillfälligt fylla ditt sinne med ljus eller kan passera över din inre vision (ofta guld eller lila). Alla dessa manifestationer innebär att din åsikt har hörts.

3. Tätning i luften. Håll din hand ut framför dig eller över huvudet efter en kort meditation där du har bett om hjälp. Du kommer att känna en stickning mot din hand som en mild elektrisk ström änglar är omkring dig. Om du då ringer in i en annan ängel kommer stickningen att öka eller förändras i naturen. Om du först inte känner någonting fortsätter du att försöka och efter en stund börjar du känna energin. Du kan också se små ljuspunkter i din perifera vision.

4. En känsla av värme. Ofta när du har påkallat en ängel med en känsla av kärlek som svar kommer du att känna dig fylld av värme, komfort eller fred. Detta är särskilt märkbart som värme i handflatan eller runt ditt hjärta. Det kan vara en våg av kärlek som häller dig genom dig innan du ebbar bort.

5. En regnbåge. Detta är ett ängelmärke från dina änglar ovanifrån. En regnbåge utgör en bro av hopp och ett löfte om någonting bättre att komma. Regnbågen består också av chakrasystemet sju huvudfärger. Färg är en integrerad del av ett energifält och färg lyfter humöret. Att ha något ljust och glatt ljus upp i vårt liv där du bär något mörkt avtar vår energi och förändrar vårt humörmedvetande.

Hon förklarar att änglar inte kan och kommer inte hjälpa dig om du ber om något motiverat av girighet. Inte heller hjälper de dig att ta emot något som inte är andligt rätt. Hon säger att folk kan fråga änglarna för att hjälpa någon annan för sitt högsta gott.

är alltid omkring oss men många människor kan inte se dem eftersom deras vibrationer är så mycket högre än våra. När du fördjupa din änglingskoppling genom att arbeta dagligen med änglarna känner du allt mer sin energi i ditt hjärta, sinne, kropp och i atmosfären omkring dig. Om du agerar på änglarna, kommer ditt hjärta att lyftas och din ande helas av sin andliga väsen. Att ringa på änglarna inkluderar att skriva ett brev till dem, visualisera dem i ditt sinne eller helt enkelt kalla dem till hjälp, enligt Mariel Clarke. Hon säger att folk borde hälla ut sina hjärtan i brevet, diskutera sina förvirringar, gör ont, rädsla och oro.

inget tillbaka, så att änglarna kan hjälpa varje del av dig och din situation. Eller du kan visualisera dem. Visualiserande änglar är ett kraftfullt sätt att ringa dem till din sida. Se änglar som flyger i cirklar runt dig eller kära. Se kraftfulla änglar trängda vid din sida. Se rummet du är i, full av tusentals änglar. Dessa visualiseringar är ängliska invokationer som skapar din verklighet.

kan mentalt ringa på en ängel. Tänk, snälla hjälp mig och de är med dig direkt. Om du är uppriktig i ditt samtal hör änglarna din mentala gråt för hjälp. Du kan ordna din förfrågan som en bekräftelse, till exempel jag har ont och behöver din hjälp nu Du kan be Gud att skicka dig änglar eller du kan ringa änglarna direkt. Det kan hända att du spenderar ensam i en lugn miljö, särskilt utomhus i naturen, är ett underbart tillfälle att få ett muntligt samtal med änglarna. accepterar det kommer alltid att finnas Thomas som kommer ifrågasätta existensen av änglar. Att tro på dem kräver en vilja att avbryta domen, för att öppna oss för möjligheter som vi bara drömde om, säger hon.

Bäst och vackraste saker i världen kan inte ses eller ens röra. Helen Keller sa måste känna sig med hjärtat Öppna ditt hjärta idag till dina änglars kärlek och titta på magiken när de väver trådarna för att bilda ditt livsband.
träningsprogram viktminskning Anslutande med änglar